Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κρατάω τις στάχτες του γιου μου. Μιλάω μαζί του κάθε μέρα»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κρατάω τις στάχτες του γιου μου. Μιλάω μαζί του κάθε μέρα»

Συγκλονιστικές δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μετά τον θάνατο του γιου του.

Έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους και τον θάνατο του ενός από τα δίδυμα που περίμενε ο ίδιος και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Σε νέο απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν, αναφέρεται στις στιγμές αυτές, τις χειρότερες της ζωής του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή που είχα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Όταν κάνεις παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά, αλλά έχεις αυτό το πρόβλημα... είναι δύσκολο», ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, γιατί δεν καταλάβαμε γιατί μας συνέβαινε αυτό. Ήταν δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι γινόταν εκείνη τη στιγμή. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλούς αγώνες. Αλλά ότι... Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχουμε υποστεί, ειδικά η Χεορχίνα. Ήταν δύσκολο.

Μερικές φορές προσπαθώ να εξηγήσω στην πιο στενή οικογένειά μου και στους φίλους μου ότι ποτέ δεν ένιωσα χαρούμενος και λυπημένος ταυτόχρονα. Είναι δύσκολο για να εξηγήσω. Δεν ξέρεις αν θα κλάψεις ή θα χαμογελάσεις, γιατί είναι κάτι στο οποίο δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις, δεν ξέρεις τι να κάνεις».

Παράλληλα, τόνισε πως διατηρεί τις στάχτες του γιου του δίπλα σε αυτές του πατέρα του, που πέθανε το 2005, σε ένα παρεκκλήσι στο σπίτι του: «Μιλάω μαζί τους όλη την ώρα και είναι δίπλα μου. Με βοηθάει να είμαι καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος πατέρας. Είμαι περήφανος για αυτό... το μήνυμα που μου στέλνουν, ειδικά ο γιος μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0