Football Talk

Μέσι: «Λατρεύω το ποδόσφαιρο, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξω πολύ ακόμα»

Μέσι: «Λατρεύω το ποδόσφαιρο, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξω πολύ ακόμα»
Ο Λιονέλ Μέσι άφησε να εννοηθεί πως το τέλος της καριέρας του είναι κοντά!
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, πολλοί συζητούν πως πρόκειται για την τελευταία «παράσταση» του Λιονέλ Μέσι σε Μουντιάλ. Μία δήλωση του ίδιου, ήρθε να ενισχύσει αυτήν την άποψη!

Σε συνομιλία του με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην «αλμπισελέστε», Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο Μέσι υποστήριξε πως το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας πλησιάζει.

«Λατρεύω το ποδόσφαιρο, μου αρέσει να παίζω και το απολαμβάνω, το μόνο πράγμα που έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή είναι να παίζω ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι οτιδήποτε κάνω αργότερα θα έχει σχέση, αν και δεν ξέρω τι. Δεν νομίζω ότι θα παίξω πολύ ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ερωτηθείς για το ονειρεμένο τέλος στην καριέρα του κι αν αυτό θα γίνει στη Νιούελς, τόνισε:

«Δεν ξέρω, συμβαίνουν τόσα πράγματα... Ήταν ένα όνειρο που είχε πάντα ως παιδί, να μπορώ να παίξω στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, ότι πήγαινα στο γήπεδο και ήθελα να είναι εκεί. Σήμερα όμως εξαρτάται από πολλά πράγματα, έχω την οικογένειά μου, τρία παιδιά, απλώς έκανα μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου που στοίχισε πολύ σε εμένα και σε όλη μου την οικογένεια. Σήμερα το ξεπέρασα και νιώθουμε πολύ καλά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0