Football Talk

Super League: Τα χρήματα δεν φέρνουν το πρωτάθλημα!

Super League: Τα χρήματα δεν φέρνουν το πρωτάθλημα!

Η ελληνική Super League σταμάτησε λόγω της επικείμενης έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το BN Sports σας παρουσιάζει την πιο ακριβή της ενδεκάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας (14/11) η ελληνική Super League «πάτησε παύση». Όπως όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου έτσι και το ελληνικό, σταματάει για ένα μήνα -και κάτι- λόγω του Μουντιάλ.

Με αφορμή αυτή τη διακοπή σας παρουσιάζουμε παρακάτω την πιο ακριβή εντεκάδα ποδοσφαιριστών της πρώτης κατηγορίας στη χώρα μας.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός!

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο είναι πολύ…μπροστά στην αξία των παικτών τους.

Ο Ολυμπιακός έχει 6 από τους 11 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Ο τραυματίας Τόμας Βατσλίκ, ο κεντρικός αμυντικός Σισέ και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ κατέχουν τις τρεις από τις πέντε θέσεις της άμυνας.

Πιο μπροστά τους, ως ένα από τα δύο πιο ακριβά αμυντικά χαφ βρίσκεται ο Σαμασέκου. Ο -δανεικός στους Πειραιώτες- παίκτης από το Μάλι δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής πάντως.

Ο Χάμες Ροντρίγκες δε θα μπορούσε να λείπει. Ο Κολομβιανός αστέρας με αξία στα 9.000.000€ είναι το πιο ακριβό «10» της λίγκας. Τελευταίος «εκπρόσωπος» ο Γιώργος Μασούρας, με τον Έλληνα εξτρέμ να κοστολογείται στα 7.500.000€!

Η τριάδα του ΠΑΟΚ και ο «άσος» της ΑΕΚ!

Πίσω από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με 3 παίκτες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που φέτος πραγματοποιεί ένα μέτριο ξεκίνημα βλέπει τον Ίνγκαρσον να παίρνει θέση στο πλάι του Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Δίπλα σε έναν άλλο «ερυθρόλευκο» (Σαμασέκου) βρίσκεται ο εξαιρετικός Ντούγκλας Αουγκούστο.

Στα «φτερά» δεσπόζει το όνομα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο «βραχύσωμος» εξτρέμ αξίζει περί τα 6.000.000€ και είναι ο πιο «πολύτιμος» (σε χρήματα) παίκτης του Λουτσέσκου.

Ο άλλος «δικέφαλος», η ΑΕΚ, έχει μονάχα μια παρουσία στην ενδεκάδα. Αυτή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 με τη Γαλλία βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του και αναμένεται να μπει πιο ενεργά στα πλάνα του Αλμέιδα.

Τα χρήματα δε λένε πολλά στον Παναθηναϊκό!

Ο πρωταθλητής χειμώνα Παναθηναϊκός «κλείνει» την ενδεκάδα με μια παρουσία. Αυτή του Σπόραρ. Ο σεντερ φορ των πράσινων είναι ο πιο ακριβός στη θέση του.

Κανείς θα περίμενε περισσότερους από έναν παίκτες να βρίσκονται στη λίστα, ωστόσο αυτή η μια παρουσία μας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα αλλά τα καλά δομημένα και με πλάνο σύνολα! Και ο Παναθηναϊκός είναι ένα από αυτά!

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0