Football Talk

Super League, Ανασκόπηση Α’ Γύρου: Το BN Sports ξεχωρίζει τα καλύτερα που είδαμε μέχρι στιγμής! (video)

Super League, Ανασκόπηση Α’ Γύρου: Το BN Sports ξεχωρίζει τα καλύτερα που είδαμε μέχρι στιγμής! (video)

Ο πρώτος γύρος της ελληνικής Super League ολοκληρώθηκε και το BN Sports σας παρουσιάζει την κορυφαία εντεκάδα, το πιο όμορφο γκολ, το πιο εντυπωσιακό ματς, αλλά και τον καλύτερο προπονητή σε αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος!

Το τέλος του πρώτου γύρου της Super League είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας το αήττητο σερί του και έχοντας απόσταση οκτώ πόντων από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ποιοι ξεχώρισαν σε αυτές τις 13 στροφές του πρώτου μισού του πρωταθλήματος; Ποιο γκολ και ποιον αγώνα θυμόμαστε ακόμα; Αλλά και ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής έως τώρα; Η ομάδα του BN Sports είναι εδώ για να σας δώσει τις απαντήσεις!


Η κορυφαία εντεκάδα

Η εντεκάδα ξεκινά με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του Παναθηναϊκού σε όλες τις αναμετρήσεις, διατηρώντας την ανέπαφη σε εννέα περιπτώσεις.

Στο κέντρο της άμυνας είναι οι Ντομαγκόι Βίντα και Μπαρτ Σένκεφελντ, που αποτελούν τις βασικές αμυντικές επιλογές της «Ένωσης» και των «πρασίνων» αντίστοιχα, συνεισφέροντας σημαντικά στην πορεία των ομάδων τους έως τώρα.

Δεξιά και αριστερά τους βρίσκονται οι Νικολάι Άλχο και Χουάνκαρ. Ο Φιλανδός πλάγιος μπακ του Βόλου έχει μοιράσει ένα γκολ και αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» στην καταπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί φέτος η ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Ο Ισπανός από την άλλη, έχει σημειώσει ένα γκολ σε 11 συμμετοχές και αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Περνώντας στο χώρο του κέντρου, ο Ρούμπεν Πέρεθ και ο Ντάμιαν Σιμάνσκι είναι «ακούραστοι», με τον Ισπανό του Παναθηναϊκού να έχει δώσει και δύο ασίστ, ενώ ο Πολωνός της ΑΕΚ έχει σημειώσει ένα γκολ στα 11 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Η τριάδα μπροστά τους αποτελείται από τους Αϊτόρ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ορμπελίν Πινέδα. Ο Ισπανός ήταν ο πιο κομβικός ποδοσφαιριστής των «πρασίνων», πριν υποστεί τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, καταγράφοντας οκτώ γκολ και μία ασίστ. Όσον αφορά τους δύο παίκτες των «κιτρινόμαυρων», είναι οι δύο «κινητήριοι μοχλοί» της επίθεσης για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με τον Σέρβο μάλιστα να έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ και τον Μεξικανό τρία γκολ και μία ασίστ.



Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Καρέλης διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού, έχοντας βρει δίχτυα εννέα φορές σε 11 συμμετοχές.


Το καλύτερο γκολ

Το πιο όμορφο γκολ φαίνεται ότι ο πρώτος γύρος μας το κρατούσε για το τέλος! Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην «Τούμπα» για την 13η αγωνιστική, όπου ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-0, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σημείωσε το δεύτερο τέρμα και ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Ο Σέρβος, από το ύψος της μεγάλης περιοχής με πλάτη στο τέρμα, επιχείρησε ένα γυριστό σουτ, βάζοντας πολλά φάλτσα στη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, προσφέροντας ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς!


Το παιχνίδι που «έσπασαν καρδιές»

Σε αντίθεση, όμως, με το καλύτερο γκολ, το πιο εντυπωσιακο ματς της Super League πραγματοποιήθηκε με την έναρξη της νέας σεζόν. Βόλος και Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» και ήρθαν ισόπαλοι με 3-3!

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν, αρχικά, με 0-1 με τον Μπενίτο, για να έρθει στη συνέχεια η ανατροπή από τους γηπεδούχους, που έκαναν το σκορ 3-1, χάρη στα γκολ των Φαν Βέερτ, Πάολο Φερνάντες και Ντέλετιτς. Η ομάδα της Τρίπολης, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Αφού μείωσε σε 3-2 στο 68’ με τον Τιλίκα, κατάφερε να φτάσει εν τέλει στην ισοφάριση με τον Μπαράλες στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-3!


Ο καλύτερος προπονητής

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού, αποτελεί τον «εγκέφαλο» πίσω από την τρομερή πορεία του «τριφυλλιού» τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται ως αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με απόσταση 8 βαθμών από την ΑΕΚ και 12 από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο 60χρονος προπονητής έχει διαχειριστεί άψογα τους τραυματισμούς της ομάδας του, διατηρώντας σταθερή την πορεία της. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι σε 13 αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει 24 γκολ, ενώ έχει δεχθεί μόλις 4!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0