Football Talk

Πογέτ: «Oι παίκτες είναι χαρούμενοι που είναι στην Εθνική Ελλάδας, ευκαιρία να δούμε νέα πρόσωπα»

Πογέτ: «Oι παίκτες είναι χαρούμενοι που είναι στην Εθνική Ελλάδας, ευκαιρία να δούμε νέα πρόσωπα»
Δηλώσεις ενόψει των δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής Ελλάδας έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ, τα οποία χαρακτήρισε ευκαιρία για να δει εκείνος και οι συνεργάτες του μερικά νέα πρόσωπα.
Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει των δύο φιλικών που θα δώσει με Μάλτα και Ουγγαρία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, έκανε δηλώσεις σχετικά με αυτές τις δύο αναμετρήσεις, τις οποίες χαρακτήρισε ευκαιρία ώστε να δει μερικά νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο μέλλον.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, οι παίκτες είναι χαρούμενοι που είναι στην Εθνική Ελλάδας και όπως έχουμε προσέξει υπάρχουν κάποιες αλλαγές, κάποιους νέους παίκτες. Δεν πρόκειται για επίσημο παιχνίδι και κάποιες ομάδες δεν άφησαν τους παίκτες τους να έρθουν και σε κάθε περίπτωση, θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Δεν θεωρώ πως επηρεάζεται η Εθνική Ομάδα, αυτό που θέλουμε οι παίκτες να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όταν έρθει ο Μάρτιος να μπορούν να αγωνίζονται και τα 90 λεπτά».

Για τις απουσίες: «Ξέρουμε ήδη πολύ καλά τον Βλαχοδήμο, τον Μπάλντοκ, τον Τσιμίκα, τον Μαυροπάνο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε νέους ποδοσφαιριστές και είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτά τα παιδιά και σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια βοήθεια η Εθνική Ομάδα τον Μάρτιο, θα μπορώ να έχω περισσότερες επιλογές».

Για το EURO και το Μουντιάλ: «Όσον αφορά την Εθνική είμαστε λίγο πιο κοντά στο να βρεθούμε στα τελικά του EURO καθώς έχουμε δύο ευκαιρίες. Μέσω των play off και των προκριματικών και αυτό το κατακτήσαμε εμείς μέσω της θέσης στο Nations League. Τώρα όσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεχωρίζουν Αργεντινή και Βραζιλία. Και έτσι όπως η Ουρουγουάη την Ελλάδα τους τελευταίους εννιά μήνες, τώρα είναι σειρά της Ελλάδας να στηρίξει την Ουρουγουάη».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0