Football Talk

Super League 2: Σπουδαίο «διπλό» στην πρεμιέρα της η Καλλιθέα, πέρασε από την Αριδαία ο Πανσερραϊκός (video)

Super League 2: Σπουδαίο «διπλό» στην πρεμιέρα της η Καλλιθέα, πέρασε από την Αριδαία ο Πανσερραϊκός (video)
Η Καλλιθέα κατάφερε να νικήσει 1-0 την Προοδευτική στην πρεμιέρα της στη Super League 2, ενώ ο Πανσερραϊκός πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα του Αλμωπού Αριδαίας.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Super League 2 η Καλλιθέα καθλως επικράτησε με 1-0 της Προοδευτικής για την αγωνιστική στο Νότιο όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ρεπό την αγωνιστική και η πρεμιέρα τους μεταφέρθηκε για το ματς με την Προοδευτική, στο οποίο πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο για φέτος. «Χρυσός» σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντεμέτριους, ο οποίος έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του με ένα υπέροχο γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Προοδευτική (Μάγγος): Αστράς, Ποτουρίδης, Φαζός (74′ Αλεξίου), Καρρίκι, Πίσσας, Σινγκ (74′ Αγγελόπουλος), Μεγαρίτης (74′ Θεοδωρίδης), Τσακίρης (66′ Τσακίρης), Παυλίδης, Ευθυμίου, Γιαννιτσάνης (24′ λ.τ Παύλας)

Athens Kallithea (Βόκολος): Στρέζος, Κύργιας, Ευαγγέλου, Ρέντζας (75′ Μανθάτης), Βασιλούδης, Μπουλούλης, Λάσκαρης (60′ Τσιντώνης), Νίλι (60′ Μάλτσι), Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (81' Δούμτσης)

Στον Βόρειο όμιλο, το ματς του Αλμωπού Αριδαίας με τον Πανσερραϊκό έριξε την αυλάια στη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Σαϊντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Τσιμπούκας (10′ λ.τ Παπαδόπουλος), Σέχου, Γιαλαμούδης (65′ Μανωλάκης), Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Πόποβιτς (65′ Ρίβας), Γιουκούδης, Πέττας

Πανσερραϊκός (Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Σιόντης, Θυμιάνης (58′ Ανακόγλου), Μούργος (86' Μυστακίδης), Σοφιανός (72′ Δημητρίου), Κανίς, Κατσαντώνης (58′ Σαΐντ)

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0