Football Talk

Η Γουλβς μιμείται την περσινή Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη!

Η Γουλβς μιμείται την περσινή Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Γουλβς, η οποία έχει σκοράρει μόλις 8 φορές στα τελευταία 15 παιχνίδια, ούσα η χειρότερη ομάδα, αναφορικά με την παραγωγή γκολ, στην σεζόν! Ποια μπορεί να συγκριθεί μαζί της; Η περσινή Νόριτς, που υποβιβάστηκε!

Μπορεί η ήττα της Γουλβς από την Άρσεναλ στο Μολινό να αποτελεί ένα αποτέλεσμα εντός προγράμματος, όμως οι «λύκοι» πραγματοποιούν με διαφορά το χειρότερο ξεκίνημά τους τα τελευταία χρόνια.

Αποτελέσματα που δεν έχουν καμία σχέση με τον πρότερο βίο τους, κάνουν διαρκώς την εμφάνισή τους και το σύνολο του Μπρούνο Λάζε, που πιστώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης και για αυτό αποχώρησε, βιώνει τη μία ήττα μετά την άλλη.

Συνδυαστικά μάλιστα με τα μόλις 8 γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα στις 15 αναμετρήσεις που έχει δώσει, την καθιστά τη μοναδική με μονοψήφιο αριθμό τερμάτων υπέρ της στην τρέχουσα Premier League!

Τι μας θυμίζει αυτό; Την περσινή Νόριτς, η οποία επιχείρησε στο τέλος να σωθεί, αλλά «πλήρωσε» το πολύ κακό της ξεκίνημα. Ένα διάστημα 15 αναμετρήσεων, στο οποίο είχε σημειώσει μόλις επτά γκολ, πράγμα που ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Χρήστος Τζόλης θα θυμούνται πάρα πολύ καλά!

Πόσους βαθμούς είχαν συγκεντρώσει τα «καναρίνια» τότε; Δέκα. Όσους δηλαδή έχει και η Γουλβς, μέχρι και την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0