Football Talk

Πυροδότησε… βόμβα ο Κριστιάνο: «Η Γιουνάιτεντ με πρόδωσε, έγινα το μαύρο πρόβατο, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»!

Πυροδότησε… βόμβα ο Κριστιάνο: «Η Γιουνάιτεντ με πρόδωσε, έγινα το μαύρο πρόβατο, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»!

«Βόμβα» πυροδότησε με τη συνέντευξη που έδωσε στο TalkTV ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επισήμανε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πρόδωσε, πως δέχεται έναν… πόλεμο από άπαντες, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, και πως δεν τρέφει κανέναν σεβασμό για τον προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ!

Σε δηλώσεις που αναμφίβολα θα προκαλέσουν...σάλο προέβη ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αποκλειστική συνέντευξή στη Sun, δηλώνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πρόδωσε, αλλά και πως δεν τρέφει σεβασμό προς τον Τεν Χαγκ. «Δεν ήξερα ποιος είναι», ανέφερε για τον Ραλφ Ράνγκνικ, ενώ επισήμανε πως ο σύλλογος δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο!

Αναλυτικά, ο ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε:

«Ο σύλλογος προσπάθησε να με ξεφορτωθεί. Όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι του club. Ένιωθα ότι δεν με ήθελαν στην ομάδα. Νιώθω προδομένος, έγινα το μαύρο πρόβατο» δήλωσε αρχικά.

«Δεν τον σέβομαι επειδή ούτε εκείνος με σέβεται. Αν δεν μου δείχνεις σεβασμό, δεν θα σου δείξω ποτέ ούτε εγώ» είχε να πει για τον προπονητή του στη Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ.

«Αν δεν είσαι προπονητής, πώς θα διαχειριστείς έναν σύλλογο σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα ακούσει ποτέ ξανά» δήλωσε για τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Ραλφ Ράγκνικ.

«Δεν υπήρχε ο παραμικρός προγραμματισμός. Δεν διαπίστωσα καμία πρόοδο από όταν έφυγε ο Σερ Άλεξ. Τίποτα δεν άλλαξε» δήλωσε για την κατάσταση στους «κόκκινους διαβόλους» και σε όσα έλαβαν χώρα στο διάστημα της απουσίας του.

«Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο πολύ. Πιθανότατα επειδή αυτός έχει τελειώσει την καριέρα του κι εγώ ακόμα παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα πω ότι το κάνει επειδή είμαι πιο ωραίος, κάτι που αληθεύει βέβαια», δήλωσε για τον άλλοτε συμπαίκτη του, Γουέιν Ρούνεϊ.

Έκλεισε λέγοντας: «Οι οπαδοί είναι τα πάντα για μένα, αποφάσισα να μιλήσω, γιατί πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή να πω τις σκέψεις μου».

Πλέον, αναμένεται να ακολουθήσει ολόκληρη η συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, που θα δημοσιευτεί σε δύο μέρη σε video την Τετάρτη (16/11) και την Πέμπτη (17/11).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0