Football Talk

Μάνταλος: «Μου έγινε πέναλτι στο τέλος!»

Μάνταλος: «Μου έγινε πέναλτι στο τέλος!»
Όσα ανέφερε ο Πέτρος Μάνταλος, μετά το πέρας του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (13/11, 0-0).
Στη φάση που η ΑΕΚ ζητά πέναλτι στάθηκε ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, μετά τη «λευκή» ισοπαλία (13/11, 0-0) της «Ένωσης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο 45λεπτο όσο καιρό είμαστε στην ΑΕΚ. Ήμασταν άστοχοι. Φεύγουμε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση».

Για το πέναλτι που του γίνεται στο τέλος;
«Είναι μια περίεργη φάση. Στο τέλος της φάσης μου κάνει πέναλτι ο Πασχαλάκης σίγουρα. Είπα στον διαιτητή ότι η μπάλα σε μένα έρχεται από αμυντικό του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι έχω δίκιο. Είναι περίεργη φάση. Πρέπει να την δεις να την αναλύσεις για να δεις τι έχει γίνει. Νομίζω ο διαιτητής ηθελε να περάσει να λήξει το παιχνίδι».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο και τι έχει αλλάξει φέτος;
«Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Το κύριο χαρακτηριστικό ως ομάδα είναι η ένταση που βγάζουμε. Παίζει ρόλο το νέο γήπεδο. Νιώθουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μετά από μία κακή χρονιά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Υπάρχει πίστη στην ομάδα. Μετά από πρώτο γύρο είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας, όχι από τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δε χάνει. Θα κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος το ταμείο μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0