Football Talk

Μίλαν - Φιορεντίνα 2-1: Γλίτωσε το -10 από την κορυφή, με αυτογκόλ... buzzer beater! (video)

Μίλαν - Φιορεντίνα 2-1: Γλίτωσε το -10 από την κορυφή, με αυτογκόλ... buzzer beater! (video)
Η Μίλαν βρέθηκε μία «ανάσα» από... Χριστούγεννα στο -10, αλλά το αυτογκόλ του Μιλένκοβιτς στις καθυστερήσεις, της «χάρισε» το τρίποντο κόντρα στη Φιορεντίνα (13/11, 2-1)!
Απίστευτο φινάλε στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Φιορεντίνα! Παρότι το ματς της 15ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, έδειχνε να «κυλά» προς την ισοπαλία, ένα αυτογκόλ του Μιλένκοβιτς στο 90+2' έκρινε το ματς, χαρίζοντας τη νίκη στους «ροσονέρι» (13/11, 2-1)!

Κάπως έτσι, παρέμεινε στο -8 από την πρώτη στη βαθμολογία της Serie A, Νάπολι. Από την άλλη, μπήκε «στοπ» στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων της Φιορεντίνα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς» για τη Μίλαν, καθώς στα 90 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, «πήρε» το προβάδισμα.

Ζιρού και Λεάο «έκρυψαν» την μπάλα, ο δεύτερος έφυγε σαν... βέλος στην πλάτη της άμυνας της Φιορεντίνα και με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0!



Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «απαντήσουν» άμεσα με τον Σαπονάρα, αλλά η προσπάθειά του στο 8ο λεπτό, «σταμάτησε» στο αριστερό δοκάρι του Ταταρουσάνου. Ό,τι δεν κατάφερε αυτός, ωστόσο, το έπραξε ο Μπαράκ στο 28ο λεπτό, καθώς βρέθηκε στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή, για να πάρει το... ριμπάουντ και να φέρει το ματς στα ίσα.



Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, ο «ρυθμός» του αγώνα έπεσε. Καμία από τις δύο ομάδες δεν σημείωσε κάποια σπουδαία ευκαιρία, για να βρει το γκολ της νίκης.

Ωστόσο, μία στιγμή αδράνειας του Μιλένκοβιτς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στάθηκε αρκετή για να «χαρίσει» τη νίκη στους «ροσονέρι»!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλουλού, Τιάο (56' Ντεστ), Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (85' Ρέμπιτς), Μπενασέρ, Ντίας (56' Οριγκί), Κρούνιτς (76' Βρανξ), Λεάο, Ζιρού

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Μανδραγκόρα (66' Ντάνκαν), Άμραμπατ, Μπαράκ (75' Τέρζιτς), Σαπονάρα (75' Κουαμέ), Καμπράλ (66' Γιόβιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0