Football Talk

Πέσιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω την απουσία του Μίτσιτς»

Πέσιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω την απουσία του Μίτσιτς»

Ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς σε δηλώσεις του δεν θέλησε να σχολιάσει την επιλογή της Αναντολού Εφές να μην επιτρέψει στον Βασίλιε Μίτσιτς να συμμετέχει στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σερβία υποδέχεται την Τουρκία (4/11) για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να μην υπολογίζει στον Βασίλιε Μίτσιτς όσο και στον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός σε δηλώσεις του δεν θέλησε να σχολιάσει την κίνηση της Αναντολού Εφές να μην επιτρέψει στον Μίτσιτς να συμμετέχει με την εθνική ομάδα στα παιχνίδια της σε αυτή τη φάση, ωστόσο άφησε αιχμές προς την τουρκική ομάδα.

«Δεν θέλω να βάλω σε πρώτο πλάνο το ζήτημα που προέκυψε με τον Βάσα. Σκοπεύουμε να επικεντρωθούμε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Μίτσιτς είχε ξεκινήσει το ταξίδι για να έλθει, είχε εισιτήριο αλλά η απόφαση της Εφές είναι αυτή. Δεν θα το σχολίαζα, δεν έχουμε ακριβείς λεπτομέρειες. Το σκεπτικό της Εφές είναι ότι ο παίκτης πρέπει να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι που επίσης δεν θέλω να σχολιάσω», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0