Football Talk

Πάρντιου: «Βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε και αυτό κρατάμε»

Πάρντιου: «Βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε και αυτό κρατάμε»

Όσα ανέφερε ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 4-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με πολύ αγωνιστική εικόνα και πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και εδραίωσε την θέση του, στην πρώτη εξάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Άλαν Πάρντιου μίλησε μετά τον αγώνα στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του και στην εξαιρετική απόδοση που είχε ο Μόουζες Οντουμπάτζο.

Οι δηλώσεις του Άλαν Πάρντιου:

Για το αν ο Άρης έχει γυρίσει τον διακόπτη:«Έτσι είναι. Ωστόσο ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας μας δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε με ένα διαφορετικό σύστημα από αυτό που δουλεύαμε, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Ενώ συνέχισε: «Είμαι ευχαριστημένος, είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τα δέκα λεπτά μετά το γκολ που σημειώσαμε χάσαμε λίγο τον έλεγχο, ωστόσο βρήκαμε τον τρόπο να βάζουμε γκολ και αυτό κρατάμε».

Για τους δύο νέους σκόρερ, τον Οντουμπάτζο και τον Ενκουλού: «Ο Μόουζες ήταν μια τακτική επιλογή, τα πήγε εξαιρετικά. Ο Ράφαελ δεν έκανε κάποιο λάθος, όμως αλλάξαμε το σύστημα και ο Μόουζες τα πήγε περίφημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0