Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Οσέρ 5-0: Πεντάρα και… έφυγαν για Μουντιάλ οι Παριζιάνοι!

Παρί Σεν Ζερμέν – Οσέρ 5-0: Πεντάρα και… έφυγαν για Μουντιάλ οι Παριζιάνοι!
Δίχως να χρειαστεί να κουραστεί και με μία εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 5-0 της Οσέρ, στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 πριν την διακοπή για το Μουντιάλ, και έκανε επτά τις συνεχόμενες νίκες της στην σεζόν!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Παρί Σεν Ζερμέν να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τους Παριζιάνους να επικρατούν με 5-0 της Οσέρ, στην 15η αγωνιστική της Ligue 1.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης μάλιστα, έγινε φανερή από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν ο Κίλιαν Εμπαπέ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, για να απλοποιήσει την κατάσταση για την ομάδα του.

Η Οσέρ άντεξε μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, αλλά από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι απλώς «χάιδεψαν» το γκάζι και ήταν καταιγιστικοί, σκοράροντας τέσσερις φορές από το 51’ μέχρι και το 84’.

Ο Σολέρ έκανε το 2-0, εν συνεχεία έφτιαξε το γκολ για το 3-0 του Χακίμι, για να αναλάβουν δράση ο Σάντσες και ο Εκιτίκε. Ο πρώτος, που δεν θα βρεθεί στο Κατάρ με την Πορτογαλία, έκανε το 4-0, για να έρθει ο Εκιτίκε, και να καταγράψει επίσης ένα γκολ και μία ασίστ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 85ο λεπτό!

Κάπως έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν μένει πρώτη στην κορυφή, στο +5 από τους διώκτες της και πηγαίνει ιδανικά στην διακοπή, αναμένοντας να δει τι μέλλει γενέσθαι με τα… αστέρια της στο Κατάρ!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μουκιελέ, Ράμος (75' Κιμπεμπέ), Μέντες, Σολέρ (61' Περιν), Περέιρα, Βεράτι (82' Εμερί), Νεϊμάρ (75' Εκιτικέ), Μέσι (75' Σαράμπια), Εμπαπέ.

Οσέρ: Κοστίλ, Ζολί (58' Χέιν), Ραβελοσόν, Ζουμπάλ, Ζανβιέ, Μενσά, Σιναγιοκό (58' Περιν), Τουρέ, Σακί (84' Εμτσανγκάμα), Αουτρέ (70' Σαρμπονιέ), Νιανγκ (58' Ντα Κοσατα).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0