Football Talk

Αταλάντα – Ίντερ 2-3: «Διπλό» στο Μπέργκαμο με πρωταγωνιστή τον Τζέκο! (video)

Αταλάντα – Ίντερ 2-3: «Διπλό» στο Μπέργκαμο με πρωταγωνιστή τον Τζέκο! (video)

Ένα πολύ σημαντικό «διπλό» κατάφερε να σημειώσει η Ίντερ απέναντι στην Αταλάντα, στο Μπέργκαμο, στην 15η αγωνιστική της Serie A, με τους «νερατζούρι» να επικρατούν με 3-2, προβαίνοντας σε ανατροπή από το 36ο μέχρι και το 62ο λεπτό, με πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο!

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ίντερ στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα, στην 15η αγωνιστική της Serie A, με τους «νερατζούρι» να είναι εξαιρετικοί, να αντιδρούν καλά όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και να φτάνουν σε μία άνετη νίκη εν τέλει με 3-2, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό σκορ.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, από τη στιγμή που η γηπεδούχος πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Λούκμαν, από το σημείο του πέναλτι στο 25’; Μια παράβαση που αμφισβητήθηκε έντονα και μάλλον δικαίως από τους φιλοξενούμενους, αλλά τους πείσμωσε κιόλας, αφού ισοφάρισαν 11 αργότερα με τακουνάκι του Τζέκο, από ασίστ του Λαουτάρο για το 1-1 του ημιχρόνου.

Ο Βόσνιος σκόραρε ξανά στο 56ο λεπτό, για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, για να έρθει έξι λεπτά αργότερα ο Τσαλχάνογλου να εκτελέσει το κόρνερ, ο Λαουτάρο να πάρει την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Παλομίνο με αυτογκόλ υπό την πίεση του Τζέκο να σκοράρει στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1.

Και πάλι όμως, η Αταλάντα είχε αντίδραση. Ο Παλομίνο διόρθωσε το λάθος του κάνοντας το 3-2 στο 77’, αλλά η Ίντερ άντεξε στην πίεση και έφτασε στο δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο, μετά την ήττα με 2-0 από τη Γιουβέντους, ανεβαίνοντας στην 2η θέση της κατάταξης, σε ισοβαθμία, και στο -11 από τη Νάπολι!

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Παλομίνο, Ντεμιράλ (69' Οκόλι), Σκαλβίνι (46' Μαλινόφσκι), Χάτεμπουρ, Έντερσον, Κόοπμαϊνερς, Μέλε, Πάσαλιτς (83' Μπογκά), Λούκμαν, Ζαπάτα (69' Χόιλουντ)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Μπαστόνι (72' Ατσέρμπι), Ντάμφρις (72' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν (80' Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (80' Γκόσενς), Τζέκο, Λαουτάρο (84΄ Κορέα)



Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0