Football Talk

Νάπολι – Ουντινέζε 3-2: Αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά διεύρυνε το αήττητο και έγραψε ιστορία! (video)

Νάπολι – Ουντινέζε 3-2: Αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά διεύρυνε το αήττητο και έγραψε ιστορία! (video)

Έπαιξε με τη… φωτιά στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα με την Ουντινέζε η Νάπολι, αφού απώλεσε προβάδισμα τριών γκολ μετά το 79’, όμως δεν «κάηκε» και πάει στη διακοπή του Μουντιάλ, ούσα μόνη πρώτη και αήττητη! Ιστορική νίκη για τους «παρτενοπέι» που για πρώτη φορά σημείωνουν 11 διαδοχικές νίκες στη Serie A!

Η Νάπολι προηγήθηκε με 3-0 αλλά παραλίγο να μετατρέψει το... πάρτι απέναντι στην Ουντινέζε σε «κηδεία» καθώς δέχτηκε δύο γκολ μετά το 79'! Εν τέλει όμως, οι Ναπολιτάνοι κράτησαν το υπέρ τους 3-2 και πάνε στη διακοπή για το Μουντιάλ, μόνοι πρώτοι στην Serie A.

Ιστορικό επίτευγμα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς συμπλήρωσε 11 διαδοχικές νίκες στη φετινή σεζόν, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ άλλοτε στο παρελθόν!

Οι «παρτενοπέι» μπήκαν δυνατά στο ματς, αποφασισμένη να το… καθαρίσουν από νωρίς. Στο 15ο λεπτό, ο Βίκτορ Οσιμέν βρήκε δίχτυα για 9η φορά στο πρωτάθλημα και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 31’ ο Ζιελίνσκι «έγραψε» το 2-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Δεκατρία λεπτά χρειάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Σπαλέτι στο δεύτερο μέρος για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Έλμας με ωραίο σουτ να νικά τον Σιλβέρστ στο 58’.

Αν και φαινόταν πως τα τελευταία λεπτά θα είναι τυπική διαδικασία, η Ουντινέζε είχε αντίθετη άποψη και μέσα σε ένα δίλεπτο μείωσε σε 3-2! Αρχικά, ο Νεστορόφσκι στο 79’ και εν συνεχεία ο Σάμαρτζιτς στο 82’, έβαλαν «φωτιά» στο παιχνίδι. Ωστόσο, οι «ζέβρες» δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη στιγμή από εκεί και πέρα, με τη Νάπολι να πανηγυρίζει το 13ο «τρίποντο» σε 15 αγώνες πρωταθλήματος στη σεζόν. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0