Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-2: «Σοκ» στο Έτιχαντ, με ήρωα τον Τόνεϊ! (video)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-2: «Σοκ» στο Έτιχαντ, με ήρωα τον Τόνεϊ! (video)

Απίθανα πράγματα στο Έτιχαντ και μεγάλο «διπλό» της Μπρέντφορντ επί της Μάντσεστερ Σίτι, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται στο φινάλε και τον Ιβάν Τόνεϊ, που αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ, να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Δυο μέρες μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Αγγλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, ο Ιβάν Τόνεϊ έδωσε την απάντησή του στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αφού αρχικά μαζί και με τον Εμπουεμό έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με τον Έντερσον να βγαίνει νικητής, στο 16ο λεπτό έγινε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Από ένα γέμισμα του Ράγια, ο Γιάνελτ πήρε την κεφαλιά από τον Ακάντζι και ο Τόνεϊ κατάφερε πίσω από τον Λαπόρτ να «κρεμάσει» τον πορτιέρε της Σίτι για να βάλει μπροστά την Μπρέντφορντ.

Η Σίτι πίεσε πολύ, το παιχνίδι ήταν σχεδόν αποκλειστικά στο μισό γήπεδο της ομάδας του Φρανκ και η αλήθεια είναι πως το timing της ισοφάρισης ήταν ιδανικό. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από εκτέλεση κόρνερ που έφυγε προς τα έξω στην απέναντι πλευρά, ο Φόντεν με καταπληκτικό αριστερό σουτ έκανε το 1-1 και επέτρεψε στην ομάδα του να κυνηγήσει την ανατροπή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Το ματς δεν βγήκε καθόλου στην Σίτι, ο Χάαλαντ δεν ήταν... πουθενά, η αμυντική πειθαρχία των «bees» έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μάλιστα στο 72' αν δεν ήταν ο Λαπόρτ, ο Τόνεί θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε κενή εστία με προβολή. Κι ό,τι δεν συνέβη εκεί, ήρθε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων σε αντεπίθεση της Μπρέντφορντ όπου παρά την επιστροφή πέντε παικτών των «πολιτών» στην περιοχή, ο Τζος Ντασίλβα έκανε το γύρισμα και ο Τόνεϊ πανεύκολα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αφήνει την Άρσεναλ πρώτη μέχρι και τα Χριστούγεννα, ανεξάρτητα από την έκβαση του δικού της αγώνα με την Γουλβς, αφού πλέον ακολουθεί η διακοπή για το Μουντιάλ και η Premier League επιστρέφει με την Boxing Day.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0