Football Talk

Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-2: Μεγάλη νίκη με κορυφαίο τον Πασά για την «Μαύρη Θύελλα» (video)

Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-2: Μεγάλη νίκη με κορυφαίο τον Πασά για την «Μαύρη Θύελλα» (video)

Με επιβλητική εμφάνιση η Καλαμάτα έφυγε με το «διπλό» από το Ρέντη αφού νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό Β’ και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πασσά που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, η Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Β’ και «διπλασίασε» της νίκες στο φετινό πρωτάθλημα που την στέλνουν στην κορυφή της Super League 2 με έξι βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Οκκά βρίσκεται στην 8η θέση με ένα πόντο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και με τις δύο ομάδες να ακολουθούν την τακτική των προπονητών τους που εμπεριείχε προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και ελαχιστοποίηση των λαθών. Μετά τα πρώτα δέκα αναγνωριστικά λεπτά η ομάδα του Ολυμπιακού ανέβασε τις γραμμές της και επιχειρήσει κάποια σουτ που δεν απείλησαν ωστόσο, την εστία του Ταϊρη.

Έτσι, το ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλαμάτα μπήκε πολύ δυνατά και «άνοιξε» το σκορ στο 50’ με τον Πασά έπειτα από το λάθος του τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων», Δημήτρη Νίκα.

 Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους και προσπάθησαν να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Οκκά προσπαθούσε να γίνει απειλητική, ωστόσο, η τελική απόφαση δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Προς το φινάλε και με την κούραση να έχει κάνει την εμφάνιση της στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, η Καλαμάτα σε μια επιθετική προσπάθεια της κέρδισε πέναλτι το οποίο το μετουσίωσε σε γκολ ο Γιάννης Πασάς για το 2-0. Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε έως το τελευταίο σφύριγμα με την «Μαύρη Θύελλα» να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα της Super League 2.

 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (88' Αποστολόπουλος), Κασάμι (62' Σαπουντζής), Λιάτσος (77' Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88' Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (62' Μπα).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70? Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57' Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57' Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80' Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70' Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Βόρειος Όμιλος

Νίκη Βόλου-Βέροια 1-1
ΠΑΟΚ Β'-ΑΕΛ 1-0
Απόλλων Λάρισας-Μακεδονικός (12/11 - 15:00)
Διαγόρας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηρακλής Λάρισας-Απόλλων Πόντου
Θεσπρωτός-Παναθηναϊκός Β'
Αλμωπός Αριδαίας-Πανσερραϊκός (Δευτέρα 14/11 - 15:00)

Ρεπό: Ηρακλής

Νότιος Όμιλος

Ολυμπιακός Β'-Καλαμάτα 0-2
ΑΕΚ Β'-Ηλιούπολη (Σάββατο 12/11 - 15:00)
ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ Ρουφ
Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης
Παναχαϊκή-Επισκοπή
Κηφισιά-Αιγάλεω (15:45) ΕΡΤ3
Προοδευτική-Καλλιθέα (Δευτέρα 14/11 – 15:15) ΕΡΤ3

Ρεπό: Χανιά
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0