Football Talk

Αγουέρο: «Τίποτα στην Premier League δεν είναι δεδομένο – Το 2012 ήμασταν 8 βαθμούς πίσω»!

Αγουέρο: «Τίποτα στην Premier League δεν είναι δεδομένο – Το 2012 ήμασταν 8 βαθμούς πίσω»!

Μπορεί άπαντες να θεωρούν πως η Λίβερπουλ έχει χάσει το… τρένο της κατάκτησης της Premier League, όμως για τον Κουν Αγουέρο τίποτα δεν είναι δεδομένο, φέρνοντας ως παράδειγμα το πρωτάθλημα του 2012!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως εξελίσσεται η φετινή σεζόν για την Λίβερπουλ, όμως ο Κουν Αγουέρο θέλησε να δείξει σε άπαντες πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στην Premier League.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τους «κόκκινους» των 92 βαθμών πέρυσι, με τον Αγουέρο να τεκμηριώνει την άποψή του, φέρνοντας ως παράδειγμα το πρωτάθλημα του 2012.

Αναλυτικά, είπε:

«Αν υπάρχει κάτι που έχει δείξει η Premier League τα τελευταία χρόνια, είναι ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Και λιγότερο με μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ, που είχε την ατυχία να έχει πολλούς τραυματίες σε αυτό το κομμάτι της σεζόν.

Πάντα δίνω ως παράδειγμα τον τίτλο που κατακτήσαμε με τη Σίτι το 2012. Ήμασταν 8 πόντους πίσω από τη Γιουνάιτεντ, είχαν μείνει λίγα παιχνίδια, καταφέραμε να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε τον τίτλο στο τελευταίο λεπτό στη διαφορά τερμάτων. Αυτό είναι που κάνει την Premier League τόσο συναρπαστική».

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0