Football Talk

Ολυμπιακός Β': Με Κασάμι και Λάιντνερ κόντρα στην Καλαμάτα

Ολυμπιακός Β': Με Κασάμι και Λάιντνερ κόντρα στην Καλαμάτα
Οι δύο παίκτες μπήκαν στην αποστολή της Β' ομάδας με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους.

Ο Γιάννης Οκκάς θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με την Καλαμάτα (12/11, 13:45) τους Παϊτίμ Κασάμι και Ντορόν Λάιντνερ, προκειμένου οι δύο ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η αποστολή του Ολυμπιακού U23 με Καλαμάτα. Οι επιλογές του Γιάννη Οκκά για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός U23 για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/11, 13:45), με την Καλαμάτα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν το Σάββατο την Καλαμάτα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Γιάννη Οκκά, να συμπεριλαμβάνει είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή της αναμέτρησης. Αναλυτικά οι παίκτες οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού U23: Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Νταμπό, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κασάμι, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Κυριαζής, Λάιντνερ, Λιάτσος, Νίκας, Νίκολιτς, Σαπουντζής, Συρμής και Βοΐλης».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0