Football Talk

ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ 1-0: «Φλέρταρε» ξανά με το Χ αλλά... τη γλίτωσε! (video)

ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ 1-0: «Φλέρταρε» ξανά με το Χ αλλά... τη γλίτωσε! (video)
Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε αγχωτικό τρίποντο στην έδρα του έναντι της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία το σκορ άνοιξε ο Γκορντεζιάνι, ο οποίος και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη μετά την ανάπαυλα. Μοιραίο πρόσωπο για της ΑΕΛ ήταν ο Κώστας Πλέγας, καθώς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 90'.
Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν τους τρεις βαθμούς διατηρώντας το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31', με τον Βασίλη Γκορντεζιάνι να ευστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής και να δίνει το προβάσιμα στην ομάδα του.



Το παιχνίδι για τον 20χρονο επιθετικό ωστόσο έληξε νωρίτερα, καθώς στο 46' γνώρισε την απευθειας αποβολή του με κόκκινη, έπειτα από χτύπημα εκτός φάσης. Οι Θεσσαλονικείς παρά το γεγονός ότι συνέχισαν με αριθμητική μειοψηφία, κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, αν και στην εκπνοή του αγώνα «καρδιοχτύπησαν» με το χαμένο πέναλτι του Πλέγα. Οι «βυσσινί» είχαν την ευκαιρία να «δραπετεύσουν» με τον βαθμό από το Γήπεδο Μακεδονικού, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι, καθώς ο Κώστας Πλέγας αστόχησε από τη «λευκή βούλα» στο 90'.





ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Μιχαηλίδης (46′ Κωττάς), Μορικέλι, Κιτσάκης (75′ Μελετίδης), Ουεντραόγκο, Γρόσδης (73′ Κουτεντάκης), Χατζηστραβός (57′ Δαρέλας), Μπράντονιτς (63′ Σπυρίδης), Σπυράκος, Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (36′ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού (62′ Μαΐδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (62′ Αντράντα), Θωμαΐδης (55′ Μαυριάς), Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0