Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 4-2: Πήρε ρεβάνς από τον Έμερι με «τεσσάρα»! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 4-2: Πήρε ρεβάνς από τον Έμερι με «τεσσάρα»! (video)

Μπορεί στο πρωτάθλημα η Άστον Βίλα να επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στο Λιγκ Καπ και το Ολντ Τράφορντ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Έρικ Τεν Χαγκ… ισοφάρισε τον Ισπανό σε νίκες, η ομάδα του επικράτησε με 4-2 και η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι γεγονός!

Σε ένα απολύτως… κυκλοθυμικό ματς, μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα και πήρε ρεβάνς από την ήττα του πρωταθλήματος, στο ντεμπούτο του Ουνάι Έμερι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά γύρισαν την κατάσταση και συνεχίζουν στο Λιγκ Καπ έχοντας για «χρυσό» σκόρερ τους τον… Τάιρον Μινγκς, που τους έδωσε προβάδισμα σε κομβικό σημείο!

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Οι γηπεδούχοι έκαναν μία κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία, έμειναν πίσω στο σκορ δις στην επανάληψη, με τον Γουότκινς να δίνει προβάδισμα στους «χωριάτες» στο 49’.

Η απάντηση όμως ήρθε άμεσα, με τον Μαρσιάλ να κάνει το 1-1 ακριβώς στην επόμενη φάση, ώστε να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό, ένα τέταρτο αργότερα…

Στο 61ο λεπτό, ο Νταλότ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, και έξι λεπτά μετά, ο Μάρκους Ράσφορντ ισοφάρισε και πάλι, δείχνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σφυγμό και θέλει… ρεβάνς.

Εν τέλει, πήρε τη νίκη με αυτογκόλ του Μινγκς, που αποκλείστηκε από το Κατάρ, στο 78ο λεπτό και θα συνεχίσει στον θεσμό, ενώ ο Ουνάι Έμερι βιώνει την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Άστον Βίλα και την 5η συνολικά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 11 ματς.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, που σκόραρε για δεύτερη φορά στο Ολντ Τράφορντ μετά το γκολ απέναντι στην Ομόνοια του Ουζόχου και το 4-2 είναι γεγονός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0