Football Talk

Στάικος: «Πληρώσαμε ένα δεκάλεπτο αδράνειας»

Στάικος: «Πληρώσαμε ένα δεκάλεπτο αδράνειας»

Ο Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο, στάθηκε στο δεκάλεπτο που η ομάδα του δέχθηκε τα δύο γκολ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Στην αδράνεια του δεκαλέπτου που ο Οζέγκοβιτς σημείωσε τα δύο τέρματα του Βόλου, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος. Ανέφερε ακόμα ότι με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του στα τελευταία 20 λεπτά, δικαιούνταν την ισοπαλία.

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Στο τελευταίο 20λεπτο αξίζαμε να ισοφαρίσουμε. Παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα. Είχαμε ένα κάλο τακτικά πρώτο μέρος. Στο δεύτερο πληρώσαμε ένα δεκάλεπτο αδράνειας στην άμυνά μας. Μετά ανεβάσαμε τις γραμμές, μειώσαμε και σήμερα αξίζαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Είχαμε σωστή τακτική, τα παιδιά εφάρμοσαν πιστά το πλάνο απέναντι σε μια καλή τεχνικά ομάδα. Στο τελευταίο 20λεπτο θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που είχαμε να πάρουμε τον βαθμό. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον Άρη στους Ζωσιμάδες στο ματς που ακολουθεί

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0