Football Talk

Βερόνα – Γιουβέντους 0-1: Πάτησαν ξανά 4αδα οι «μπιανκονέρι» (video)

Βερόνα – Γιουβέντους 0-1: Πάτησαν ξανά 4αδα οι «μπιανκονέρι» (video)
Η Γιουβέντους απέδρασε με το τρίποντο από το «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκότι», νικώντας την Ελλάς Βερόνα με 1-0 και μπαίνοντας ξανά στην 4αδα της Serie A
Η Γιουβέντους μετά την νίκη επί της Ίντερ με 2-0 πέτυχε ακόμη μία, αυτή τη φορά απέναντι στην ουραγό Ελλάς Βερόνα, και πάτησε ξανά 4αδα στη βαθμολογία της Serie A.


Οι «μπιανκονέρι» πραγματοποίησαν μία μέτρια εμφάνιση , όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να τους «τιμωρήσουν» και ηττήθηκαν για έννατο σερί ματς.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με την Γιουβέντους να μην κάνει σε καμία περίπτωση αισθητή την παρουσία της.

H «Γηραιά Κυρία» άνοιξε το σκορ στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό, με τον Μόιζε Κεν να πλασάρει τον Μοντιπό σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Η Βερόνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά οι προσπάθειες της δεν απέδωσαν καρπούς με το 0-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βερόνα (Μποκέτι): Μοντιπό, Χεν, Νταβίντοβιτς (Γκίντερ 78'), Κετσερίνι, Ντόιγκ (Λάζοβιτσ 65'), Χόνγκλα, Σουλεμάνα (Βελόζο 65'), Τερατσιάνο, Λασάνια, Καλόν (Βέρντι 72'), Τζούριτς (Χένρι 78')

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Περίν, Ντανίλο, Μπρέμερ, Μπονούτσι, Κουαδράδο (Άλεξ Σάντρο 78'), Φαγκιόλι (Μιρέτι 63'), Λοκατέλι (Παρέδες 63'), Ραμπιό, Κόστιτς, Κεν (Ντι Μαρία 69'), Μίλικ



Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0