Football Talk

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Οζέγκοβιτς λαμπρός τον οδηγεί! (video)

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Οζέγκοβιτς λαμπρός τον οδηγεί! (video)

Οκτώ λεπτά ήταν αρκετά για να δώσει τη νίκη στον Βόλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς! Οι Βολιώτες επικράτησαν με 2-1 για την 12η αγωνιστική της Super League και έπιασαν τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση με 24 βαθμούς.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οζέγκοβιτς που πέτυχε δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά, ο Βόλος επικράτησε δίκαια με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό για την 12η αγωνιστική της Super League. Στους 24 βαθμούς πλέον η ομάδα του Κώστα Μπράτσου και ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τους Γιαννιώτες που έμειναν στους 9 και έπεσαν στην 11η θέση.

1ο Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την κατοχή αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά τους Γιαννιώτες. Η πρώτη πολύ σημαντική ευκαιρία στον αγώνα ήταν για τον ΠΑΣ όταν στο 21’  Ο Παμλίδης απειλεί με ανάποδο ψαλίδι την εστία του Βόλου.

Στο 30’ ο Βόλος είχε καλή στιγμή με τον Άλχο να πατά περιοχή και να κάνει το γύρισμα, με τον Παντελάκη ωστόσο να κόβει την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στον Οζέγκοβιτς.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους. Στο 35’ ο Φερνάντες θα κάνει βαθιά μπαλιά όμως ο Λούνα που βρέθηκε μόνος γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι, με Άλχο και Μεσκίδα να μην προλαβαίνουν.

2ο Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερες φάσεις από το πρώτο και το πιο σημαντικό, είχε γκολ! Μόλις στο 47’ οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ανοίξουν στο σκορ, όταν έπειτα από σέντρα του Λούνα από τα αριστερά, ο Οζέγκοβιτς με καρφωτή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του!

Στο 53’ ο Βόλος θα φτάσει κοντά σε δεύτερο τέρμα. Ντέλετιτς και Άλχο θα συνδυαστούν άψοξα, με τον τελευταίο να σουτάρει και να κερδίζει κόρνερ για τον Βόλο.

Στην αμέσως επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν για δεύτερη φορά στον αγώνα! Ο Φερνάντες σούταρε έπειτα από κακό διώξιμο του Παντελάκη και ο Οζέγκοβιτς με ένα άγγιγμα στην μπάλα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αθανασίου για το 2-0!

Ο Βόλος ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69’ θα χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία! Ο Ντέλετιτς θα κάνει ένα τρομερό σουτ, με τον Αθανασίου να λέει «όχι» με μία εκπληκτική επέμβαση. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Βόλος θα κερδίσει κόρνερ, με τον Μπαριέντος παραλίγο να κάνει το 3-0 με απευθείας εκτέλεση!

Και ενώ η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε μία άνετη επικράτηση του Βόλου, ο Μπάλαν έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα! Ο Μπαγκλαγιάννης θα κάνει μία τρομερή μπαλιά, με τον Μπάλαν να προλαβαίνει στην έξοδο τον Κλέιμαν και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου για το 2-1!

Ο ΠΑΣ μετά το γκολ άρχισε να πιέζει πολύ τον Βόλο και στο 91’ βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Παμλίδη καθώς σταμάτησε στο δοκάρι του Κλέιμαν, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.


MVP

Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς ήταν φυσικά ο κορυφαίος του παιχνιδιού καθώς χάρισε με τα δύο γκολ που πέτυχε μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Η φάση του αγώνα

Το δοκάρι του Παμλίδη στις καθυστερήσεις ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα να κλέψει τον βαθμό από τον Βόλο, σε ένα ματς όπου οι Γιαννιώτες ήταν χειρότεροι από τους αντιπάλους τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (9΄λ.τρ. Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεθκίδα (46΄ Νοκέρ), Π. Φερνάντες (80΄ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (86΄ Β. Φερνάντεζ), Ντέλετιτς (86΄ Πίρινεν)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (64΄ Μπάλαν), Τζίμας, Μέντες, Ροσέρο, Παμλίδης



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0