Football Talk

«Στόχος της Λίβερπουλ ο Μουκοκό της Ντόρτμουντ»

«Στόχος της Λίβερπουλ ο Μουκοκό της Ντόρτμουντ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής BILD, η Λίβερπουλ εξετάζει έντονα την περίπτωση του Γιουσουφά Μουκοκό της Ντόρτμουντ για ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ένα από τα «wonderkids» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον νεαρό Γιουσουφά Μουκοκό, επιθυμεί να αποκτήσει η Λίβερπουλ, με βάση τα όσα αναφέρει η γερμανική BILD.

Οι «κόκκινοι» παρακολουθούν στενά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή που στις 20 Νοεμβρίου θα γίνει 18 ετών και φαίνονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν τα σχεδόν 30 εκατομμύρια για να τον αγοράσουν από την Ντόρτμουντ.

Το συμβόλαιο του Μουκοκό με τον γερμανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος «αισθάνεται σαν το σπίτι του στο Βεστφάλεν μετά από 7 χρόνια παρουσίας του εκεί». Η Ντόρτμουντ βέβαια πρόκειται σύντομα να εκκινήσει διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του, όταν ο Καμερουνέζος «κλείσει» τα 18 χρόνια.

Παράλληλα, η Λίβερπουλ δεν είναι η μοναδική ομάδα της Premier League που εξετάζει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού, καθώς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0