Football Talk

Γενναία απόφαση Τσούμπερ: Δεν πάει στο Μουντιάλ με την Ελβετία και μπαίνει για επέμβαση! - Όλο το παρασκήνιο

Γενναία απόφαση Τσούμπερ: Δεν πάει στο Μουντιάλ με την Ελβετία και μπαίνει για επέμβαση! - Όλο το παρασκήνιο

Όλη η ιστορία για το πώς ο Στίβεν Τσούμπερ έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει ότι είναι αναγκασμένος να μην πάει στο Κατάρ, αλλά να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς – προσαγωγούς.

Μία γενναία προσωπική απόφαση πήρε ο Στίβεν Τσούμπερ! Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο άσος της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελβετίας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποφάσισε να μην πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική της χώρας του και να μπει για επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς – προσαγωγούς.

Πρόκειται για μία πραγματικά γενναία απόφαση αυτή που πήρε ο Τσούμπερ και η οποία έχει παρασκήνιο: Καταρχάς ο παίκτης με διαχείριση και μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του θα μπορούσε να πάει στο Μουντιάλ και να αγωνιστεί. Η απόφαση να μην πάει είναι 100% προσωπική του με γνώμονα την μακροπρόθεσμη αγωνιστική του εικόνα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Μία ΑΕΚ από την πλευρά της, η οποία σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να επηρεάσει τον Τσούμπερ προς κάποια κατεύθυνση. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου σεβόμενοι το πόσο σημαντικό είναι για έναν παίκτη να παίξει σε ένα Μουντιάλ δεν πήραν καμία θέση επί του θέματος. Κι αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την απόφαση που πήρε ο Τσούμπερ.

Ο Ελβετός το πρωί της Τρίτης (08/11) μίλησε με τον Ματίας Αλμέιδα και τον ενημέρωσε για το τι προτίθεται να κάνει. Κατόπιν, ο Τσούμπερ επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελβετίας και τον ενημέρωσε κι αυτόν για την απόφασή του.

Μάλιστα, ο προπονητής των Ελβετών του τόνισε πως τον θέλει στην ομάδα μαζί του στο Μουντιάλ και πως έχει πλάνο διαχείρισης για εκείνον! Όμως ο Τσούμπερ είχε πάρει ήδη την απόφασή του.

Μπαίνει λοιπόν, για επέμβαση ο Τσούμπερ και το διάστημα απουσίας του είναι 4 το πολύ 6 έξι εβδομάδες. Διάστημα μέσα στη διακοπή του Μουντιάλ δηλαδή.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη δήλωση του Στίβεν Τσούμπερ που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram:

«Πριν από λίγη ώρα ο ποδοσφαιριστής μας Steven Zuber, ανακοίνωσε πρώτος ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια πολύ δύσκολη και γενναία απόφαση που χρειάστηκε να πάρει.

Ο Steven αποφάσισε να μην πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Ελβετίας, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

Ο Steven θα κάνει την επέμβαση άμεσα με στόχο να είναι έτοιμος να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Steven όλη η ΑΕΚ είναι στο πλευρό σου και σε περιμένουμε πολύ γρήγορα δυνατό κοντά μας. Ξέρουμε ποιος είσαι, πόσο ταλαιπωρήθηκες αυτό το διάστημα και πόσο θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν!»

Αναλυτικά η δήλωση του Ελβετού διεθνή άσου:

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%.

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Steven».

Κλείνοντας, πρέπει να σημειωθεί και κάτι ακόμα: Ο Τσούμπερ είναι στα 31 του χρόνια. Του δόθηκε τώρα η ευκαιρία να πάει σε ένα Μουντιάλ. Είναι κατανοητό πως δύσκολα θα του ξαναδοθεί! Και το ήξερε. Κι αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη και γενναία την απόφασή του.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0