Football Talk

Μίτσελ: «Νικήσαμε δίκαια, θα είναι σκληρή η μάχη την Κυριακή»

Μίτσελ: «Νικήσαμε δίκαια, θα είναι σκληρή η μάχη την Κυριακή»
Στη δίκαιη επικράτηση της ομάδας του αν και αυτή ήρθε με μικρό σκορ στάθηκε ο Μίτσελ ύστερα από το «διπλό» του Ολυμπιακού στην έδρα του Λεβαδειακού με 1-0.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στη Λειβαδιά, με τον Μίτσελ να στέκεται στις δηλώσεις του στο μικρό σκορ της νίκης των Πειραιωτών. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίτσελ:

«Μείναμε μόνο στο 1-0. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες. Νικήσαμε δίκαια, πήραμε καλό αποτέλεσμα, ίσως λίγο μικρό.

Ο Ανδρούτσος στάθηκε πολύ καλά, μας βοήθησε, προπονείται καλά με την ομάδα Β. Δουλεύει καλά, πιστεύουμε σε εκείνον. Είχαμε 6 Έλληνες στην ενδεκάδα μας κι αυτό δείχνει πως πιστεύουμε πολύ κι επενδύουμε στους Έλληνες.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι πάλι μαζί μας και μας υποστηρίζουν. Ξέρουμε πως μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε. Για την Κυριακή προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, είναι μια σκληρή μάχη που θέλουμε να νικήσουμε και μαζί τους θα είναι πιο εύκολο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0