Football Talk

Σεβίλλη: Ράκιτιτς και Νιανζού έκαναν ρεκόρ… αποβολών!

Σεβίλλη: Ράκιτιτς και Νιανζού έκαναν ρεκόρ… αποβολών!

Ένα απίθανο στατιστικό καταγράφηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ Σεβίλλης και Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τον Ιβάν Ράκιτιτς και τον Τανγκί Νιανζού να αντικρίζουν αμφότεροι την κόκκινη κάρτα!

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Σεβίλλης για την 14η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο αυτό που «κλέβει» τις εντυπώσεις είναι ένα ιδιαίτερο στατιστικό που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, δύο παίκτες των γηπεδούχων, ο Ιβάν Ράκιτιτς και ο Τανγκί Νιανζού, δέχθηκαν απευθείας την κόκκινη κάρτα στο 28’ και στο 34’ αντίστοιχα, αφήνοντας την ομάδα τους με εννέα παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού!

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα για την ομάδα της Ανδαλουσίας. Από το 2000 και μετά, η Σεβίλλη δεν έχει δει ποτέ δύο ποδοσφαιριστές της να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια στο πρώτο ημίχρονο!

Και τα ρεκόρ των… κόκκινων καρτών για τους Ανδαλουσιανούς δεν σταματούν εδώ. Ο Ιβάν Ράκιτιτς, αρχικά, έγινε ο γηραιότερος μέσος της ομάδας στον αιώνα μας, που αποβάλλεται σε παιχνίδι της La Liga. Ταυτόχρονα από την άλλη μεριά ο Νιανζού, ακολουθώντας τον Κροάτη στα αποδυτήρια, αποτελεί το νεότερο αμυντικό του συλλόγου που δέχεται κόκκινη στο θεσμό, στο ίδιο διάστημα!

Συγκλονιστικό ήταν, λοιπόν, το πρώτο μέρος στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», καθώς εκεί γράφτηκε όλη η ιστορία του αγώνα. Πέρα από τις δύο κόκκινες, πριν την ανάπαυλα σημειώθηκαν και τα τρία γκολ του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 υπέρ της Σοσιεδάδ.

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0