Football Talk

Κρεμονέζε - Μίλαν 0-0: Έ«Χ»ασε έδαφος και η Νάπολι... ξεμακραίνει!

Κρεμονέζε - Μίλαν 0-0: Έ«Χ»ασε έδαφος και η Νάπολι... ξεμακραίνει!
Η Μίλαν έμπλεξε στην έδρα της Κρεμονέζε και χωρίς τον Ζιρού, δεν μπόρεσε να λύσει το «γόρδιο δεσμό» (0-0). Ακυρώθηκε γκολ του Οριγκί στο 56', με τη διαφορά από το... τρένο του ιταλικού νότου, Νάπολι, να μεγαλώνει στους 8 βαθμούς. Έβδομη ισοπαλία για την ομάδα του Αλβίνι, που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η νέα επικράτηση της Νάπολι νωρίτερα στη βραδιά έκανε επιτακτική τη σημασία της νίκης στην αποστολή της Μίλαν στη γειτονική Κρεμόνα. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, οι πάικτες του Πιόλι σεν βρήκαν το γκολ που έψαχναν και έμειναν ακόμα πιο πίσω (8 βαθμοί) στη μάχη για το Σκουντέτο.
Ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε να δώσει ανάσες σε κάποιους ενδεκαδάτους ενόψει και της θεωρητικά δυσκολότερης αναμέτρησης κόντρα στη Φιορεντίνα όμως εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο τις σημαντικές εθυκαιρίες να αποκτήσουν προβάδισμα τόσο με τον Οριγκί στο 26' όσο και με τους Μαλίκ Τσάο και Ρέμπιτς στο 40'. Παρά ταύτα ο Μάρκο Καρνεσέκι είχε τις απαντήσεις διατηρώντας μέσα στο ματς την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος οι Μιλανέζοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν μια ανάσα από το πολυπόθητο γκολ όταν στο 56' ο Βέλγος σέντερ φορ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας. Όμως το VAR είχε αντίθετη άποψη καθώς ο Οριγκί βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Πιόλι πέρασε τον Ραφαέλ Λεάο στον αγωνιστικό χώρο και παραλίγο λίγα λεπτά αργότερα (68') να πανηγυρίσει μάζι με τους συμπαίκτες του το προβάδισμα. Ωστόσο μετά από δικό του γέμισμα και κεφαλιά του Μεσίας, ο Καρνεσέκι  ήταν και πάλι εκεί, διώχνοντας με υπερένταση και κρατώντας το 0-0 μέχρι τέλους.
Άσχημο αποτέλσμα και γκέλα για μια Μίλαν που της έλειπε η φαντασία και το εύκολο γκολ. Κράτησε την έβδομη ισοπαλία της η Κρεμονέζε, η οποία έφτασε τις 7 στον αριθμό και ακόμα αγνοεί τη «γεύση» της νίκης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0