Football Talk

Ντέμης: «Δεν θα έδινα το πέναλτι του Άβιλα, θα έδινα όμως εκείνο του Παπασταθόπουλου»

Ντέμης: «Δεν θα έδινα το πέναλτι του Άβιλα, θα έδινα όμως εκείνο του Παπασταθόπουλου»
Την φάση που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι των αιωνίων σχολίασε στην εκπομπή του στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι εκείνος προσωπικά δεν θα έδινε το πέναλτι του Άβιλα, αλλά αντίθετα κατά την γνώμη του υπήρχε παράβαση σε άλλη φάση από τον Παπασταθόπουλο πάνω στον Σπόραρ.
Τα όσα συνέβησαν στο μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων σχολίασε στην εκπομπή του «Monday FC» στη NOVA, ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, με πιο σημαντική φυσικά αυτή που διαμόρφωσε το τελικό 1-1, το πέναλτι του Άβιλα πάνω στον Σπόραρ.

Όπως τόνισε ο Ντέμης, εκείνος κατά την γνώμη του δεν θα έδινε αυτό το πέναλτι, σε αντίθεση με μία άλλη φάση του αγώνα, με πρωταγωνιστές ξανά τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όπου εκεί πιστεύει υπήρξε παράβαση. 

«Το πιο αυστηρό πράγμα είναι το πέναλτι. Εγώ δεν το έδινα αυτό. Ο παίκτης (σ.σ. Άβιλα) τρέχει, βλέπει τον Ιωαννίδη να έρχεται και απλώνει τα χέρια για να του σταματήσει τη φόρα. Δεν τον χτυπάει. Δεν είναι μια αγκωνιά.», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης και συνέχισε «Θυμάμαι, υπήρχε μια φάση στο ντέρμπι, που ο Παπασταθόπουλος πήρε μια κεφαλιά και πέφτοντας κρατούσε τον Σπόραρ. Εκείνο εγώ θα το έδινα (σ.σ. πέναλτι) για παράδειγμα».

Παράλληλα, στη συνέχεια σχολιάστηκαν και οι δηλώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι. «Δεν μιλάμε για στημένο διαιτητή. Δεν έχουμε ασχοληθεί με τον διαιτητή σε όλο το παιχνίδι. Δεν θα υπήρχε κανένα θέμα διαιτησίας. Αδικούν την ομάδα τους νομίζω. Συνεχίζουν να την αδικούν. Έκαναν πολλές αλλαγές και πλέον είδαμε έναν Ολυμπιακό να παίζει μπάλα. Να είναι πολύ καλύτερος του Παναθηναϊκού. Είναι ακόμα νωρίς. Μπορεί να υπάρχουν δέκα βαθμοί διαφορά, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον ΠΑΟΚ. Διότι υπάρχουν τα play off. Τα πάντα κρίνονται εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην διεθνής άσος.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0