Football Talk

Ράγιο Βαγεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: «Αυτοκτονία», τέλος στο αήττητο και... αντίο κορυφή!

Ράγιο Βαγεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: «Αυτοκτονία», τέλος στο αήττητο και... αντίο κορυφή!

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε ήττα-σοκ από τη Ράγιο Βαγεκάνο (07/11, 3-2), είδε το αήττητο σερί της, εντός των συνόρων, να «σπάει» και βρέθηκε στο -2 από την πρώτη στη La Liga, Μπαρτσελόνα!

Ολική ανατροπή στην κορυφή της La Liga και την πρώτη ήττα των «μερένχες» στην Ισπανία φέτος, επιφύλασσε το τέλος της 13ης αγωνιστικής!

Η Ράγιο Βαγεκάνο «σόκαρε» εντός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, αφού επικράτησε με σκορ 3-2 (07/11) παρότι οι «μερένχες» γύρισαν το ματς μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά!
Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε με το... αριστερό την αναμέτρηση, αφού μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Φραν Γκαρσία έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κομεσάνα έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Κουρτουά κι «έγραψε» το 1-0!

Η απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν άμεση, αλλά... ηχηρή, αφού χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά, για να ανατρέψει την κατάσταση.

Αρχικά, ο Μόντριτς από το σημείο του πέναλτι στο 37' και ο Μιλιτάο με κεφαλιά στο 41', την έβαλαν σε θέση οδηγού, αλλά η χαρά της κράτησε ελάχιστα!

Στο 44ο λεπτό, ο Γκαρσία έφερε το ματς στα... ίσα μετά από φάσης διαρκείας και διαμόρφωσε το 2-2 ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Όλοι θα περίμεναν μία άνετη επικράτηση των «μερένχες» στο δεύτερο μέρος. Εν τέλει, όχι μόνο δεν πήρε τη νίκη, αλλά έφυγε και ηττημένη από την έδρα της Ράγιο!

Στο 65ο λεπτό, ο Ντάνι Καρβαχάλ έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Τιμπό Κουρτούα απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση του Τρέχο, αλλά ο διαιτητής έδειξε πως πρέπει να επαναληφθεί, με τον Βέλγο γκολκίπερ, να μην έχει εκ νέου «απάντηση».

Ο Ροντρίγκο προσπάθησε να αλλάξει το σκορ και να γλιτώσει έστω τον βαθμό για την ομάδα του στο 90', αλλά δεν τα κατάφερε, με το 3-2 να παραμένει ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, επιβεβαιώνοντας μία σπουδαία νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο κι ένα «στραβοπάτημα»... μεγατόνων, για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ράγιο Βαγεκάνο (Άντονι Ιραόλα): Ντιμιτριέφσκι, Μπαλίου, Λεχέν, Κατένα, Φραν Γκαρσία, Βαλεντίν, Κομεσάνα, Τρέχο, Γκαρσία, Παλασόν, Καμέγιο

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Μόντριτς, Ασένσιο, Βινίσιους, Ροντρίγκο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0