Football Talk

Η τελευταία συνάντηση του Κριστιάνο με την Μπαρτσελόνα είχε θριαμβευτή τον Πορτογάλο (video)

Η τελευταία συνάντηση του Κριστιάνο με την Μπαρτσελόνα είχε θριαμβευτή τον Πορτογάλο (video)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για 36η φορά στην καριέρα του, αυτή τη φορά για τα πλέυ οφ του Europa League, με τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ να σκοράρει δις στην τελευταία του επίσκεψη στο «Καμπ Νου» δύο χρόνια πριν.

Η κληρωτίδα των πλέι-οφ του Europa League είχε… κέφια, βγάζοντας αντιμέτωπες τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες μας έχουν χαρίσει μεγάλα παιχνίδια στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία με τους δύο τελικούς στο Champions League (2009 και 2011) να ξεχωρίζουν.

Ακόμη ένα στοιχείο που μεγαλώνει το κύρος των δύο αναμετρήσεων είναι το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά (ίσως και τελευταία) την «Μπάρτσα» με τον CR7 να έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την τελευταία του επίσκεψη στο «Καμπ Νου».

Αυτή ήταν στις 8 Δεκέμβρη του 2020 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League όταν η Γιουβέντους θριάμβευσε με 3-0 στην Βαρκελώνη. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, που διένυε τότε την τελευταία του σεζόν στους «μπιανκονέρι», σκόραρε δις στο άδειο λόγω Covid «Καμπ Νου» με εκτέλεση πέναλτι και στις δύο περιπτώσεις.

Ο CR7 στην εικοσαετή πορεία του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έχει αγωνιστεί κόντρα στους «μπλαουγκράνα» 34 φορές, σκοράροντας 20 γκολ, με τρεις διαφορετικές φανέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους).

Όμως, παρότι έχει «πληγώσει» τόσες φορές τα δίχτυα των Καταλανών η ομάδα του έχει ηττηθεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, καθώς ο Πορτογάλος μετράει 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 15 ήττες κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0