Football Talk

Γιουβέντους - Ίντερ 2-0: Προβληματική στην Ευρώπη, «τρένο» στην Ιταλία! (video)

Γιουβέντους - Ίντερ 2-0: Προβληματική στην Ευρώπη, «τρένο» στην Ιταλία! (video)
Η Γιουβέντους επικράτησε με σκορ 2-0 (06/11) της Ίντερ στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής κι έκανε το 4/4 στη Serie A!
Άλλη Γιουβέντους εκτός, κι άλλη εντός συνόρων! Το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι «λύγισε» την Ίντερ (06/11, 2-0), κατέγραψε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη Serie A και πλέον, βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάνω από τους «νερατζούρι»!

Κάπως έτσι, παρά την άκρως προβληματική της εικόνα φέτος και τον πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League, δείχνει να... κλείνει τη «ψαλίδα», όχι από την κορυφή, αλλά τουλάχιστον από τη 2η θέση.

Παρότι αγωνιζόταν εκτός έδρας, η Ίντερ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ναι μεν, η Γιουβέντους απείλησε πρώτη με τον Μπρέμερ, στο 19ο λεπτό, αλλά οι Τζέκο (26') και Μπαρέλα (42'), λίγο έλειψε να στείλουν το σύνολο του Ιντζάγκι με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Εν τέλει, αφού δεν το έπραξαν, ο Ραμπιό τους «τιμώρησε» με την έναρξη του 2ου μέρους!

Μετά από ασίστ του Κόστιτς στο 52ο λεπτό, βρήκε τον χώρο εντός περιοχής και σκόραρε, για να «γράψει» το 1-0!


Η «Γηραιά Κυρία» βρήκε ξανά δίχτυα στο 63', αλλά το γκολ του Ντανίλο, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στο 84', με τον νεαρό Νικολό Φατζόλι, να «κλειδώνει» την τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο, Κουαρδράδο, Φαγκιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Μιρέτι (81' Ντι Μαρία), Μίλικ (73' Κιέζα)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ (82' Νταρμιάν), Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις (82' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (74' Κορέα), Μικιταριάν (81' Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (74' Γκόσενς), Τζέκο, Μαρτίνες

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0