Football Talk

Φράιμπουργκ - Κολωνία: Κέρδισε άνετα και «βλέπει» κορυφή! (video)

Φράιμπουργκ - Κολωνία: Κέρδισε άνετα και «βλέπει» κορυφή! (video)

Την 8η νίκη της στη φετινή Bundesliga σημείωσε απόψε η Φράιμπουργκ, επικρατώντας με 2-0 της Κολωνίας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Η πρόσφατη αντίπαλος του Ολυμπιακού έδωσε συνέχεια στις νίκες και «σκαρφάλωσε» από την 5η στην 2η θέση της βαθμολογίας (27β.) Κάτω από τη μέση της κατάταξης και στη 12η θέση βρίσκεται η Κολωνία, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία τρία ματς

Ξανά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα η Φράιμπουργκ, η οποία εκμεταλλευόμενη το «στραβοπάτημα» της Ουνιόν Βερολίνου, βρίσκεται μόνη της δεύτερη, στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.


Οι γηπεδούχοι υπερείχαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς ήταν αυτοί που έλεγχαν την κυκλοφορία της μπάλας αλλά και τον ρυθμό του παιχνιδιού.  Χαρακτηριστικότερες στιγμές για την ομάδα του Στράιχ αποτέλεσαν τα σουτ του Τζόνγκ 15’ και Ντόαν (21’), με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 6’ με τον Κάιντς.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να μεταφράσουν την υπεροχή τους σε γκολ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε στο 53’, με τον Τζόνγκ να σημαδεύει την κάτω δεξιά γωνία του Σβάμπε. Η Φράιμπουργκ θα διπλασιάσει τα τέρματά της σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα, με τον Γκρέγκοριτς αυτή τη φορά να σκοράρει με το κεφάλι σε κενή εστία. Στον εναπομείναντα χρόνο, οι «τράγοι» δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0