Football Talk

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 0-0: Πλήρωσαν την αστοχία τους οι Αγρινιώτες! (video)

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 0-0: Πλήρωσαν την αστοχία τους οι Αγρινιώτες! (video)

Παναιτωλικός και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο Αγρίνιο, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερα καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους ωστόσο να είναι καλύτεροι. Θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη οι Αγρινιώτες αλλά ο Καρέλης έχασε τεράστια ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον Μάρκοβιτς.

Σε ένα ματς με φτωχό θέαμα και λιγοστές ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο για την 11η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι ήταν  καλύτεροι ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες είχαν, με πιο σημαντική αυτή του Καρέλη στο 72’ όταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάρκοβιτς σε τετ-α-τετ.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και μεγάλος αστέρας του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Ρόναλντ Κούμαν, ως προσκεκλημένος του Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν στον Άγιαξ.

5724520.jpg

1ο Ημίχρονο

Το πρώτο μέρος δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην παίρνουν ιδιαίτερα ρίσκα. Ο Λεβαδειακός έδειχνε στην αρχή να πατάει καλύτερα, ωστόσο οι Αγρινιώτες κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς.  Στο 23’ υπήρξε η πρώτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Νταγκό να σεντράρει από τα αριστερά και τον Χάμοντ να σώζει με τάκλιν το σουτ του Κολοβού από πολύ πλεονεκτική θέση.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μάρκοβιτς, με το ημίχρονο να κυλάει χωρίς καμία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες.

2ο Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο είχε σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πρώτο, με περισσότερες φάσεις αλλά χωρίς γκολ! Στο 54’ οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν με τον Καρέλη να κάνει τη σέντρα για τον Μπακάκη, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Στο 72’ ο Παναιτωλικός θα φτάσει μία ανάσα από το γκολ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε στο ματς. Έπειτα από αντεπίθεση, ο Καρέλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάρκοβιτς, με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να βγαίνει νικητής με εξαιρετική επέμβαση!

Οι Αγρινιώτες δεν σταμάτησαν να πιέζουν και στο 81’ θα χάσουν νέα σημαντική ευκαιρία με τον Μόρσεϊ να σεντράρει από τα δεξιά, ο Κορνέλιους έκανε την κοντινή προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, στην τελευταία πολύ σημαντική στιγμή τους στο παιχνίδι.

 

MVP

Ο Μάρκοβιτς ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, χαρίζοντας στην ουσία έναν πολύτιμο βαθμό στον Λεβαδειακό. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί ενώ στην πιο σημαντική ευκαιρία του Παναιτωλικού με το τετ-α-τετ του Καρέλη, είπε «όχι» διατηρώντας το 0-0.

Η φάση του αγώνα

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και κανένα γκολ, η τεράστια ευκαιρία του Καρέλη μπροστά από τον Μάρκοβιτς, ήταν αναμφίβολα η πιο σημαντική στιγμή στο ματς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (65' Ντουάρτε, λ.τρ. 76' Φλόρες), Μάρτενσον, Κολοβός (76' Ξενιτίδης), Νταγκό (67' Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Σκβάρκα (90+5' Τσιριγώτης), Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Λουαλούα (80' Γιαννιώτας), Πέτρε (90+5' Τζημόπουλος)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0