Football Talk

Πέδρι: «Πιθανότατα θα έπαιζα στη Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα»

Πέδρι: «Πιθανότατα θα έπαιζα στη Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα»

O νεαρός σταρ της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως θα είχε υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018, αν εκείνη δεν τον «έκοβε» από τα δοκιμαστικά της!

Ο Πέδρι αν και… μπροστάρης της επόμενης γενιάς της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως πιθανότατα θα έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα, εαν η «βασίλισσα» δε τον είχε απορρίψει το ,όχι και τόσο μακρινό, 2018.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Icon» της ισπανικής AS, ο 19χρονος Ισπανός αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί κοντά στους «μερένχες» δύο χρόνια πριν μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα από τη Λας Πάλμας.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της β' ομάδας τον «έκοψαν» μετά τα δοκιμαστικά, με αποτέλεσμα να συνεχίσει στην ομάδα των Κανάριων Νήσων μέχρι να έρθει το κάλεσμα από την αγαπημένη του «Μπάρτσα». Συγκυρία για την οποία δήλωσε ευτυχισμένος αφού από μικρός ονειρευόταν να φορέσει την φανέλα της, έχοντας και ως είδωλο τον Ινιέστα, κάτι που παράλληλα δεν θα τον σταματούσε από το να πει το «ναι» στη Ρεάλ.

«Πάντα το έλεγα, ήμουν Μπαρτσελόνα από μικρό παιδί. Στο Τεγέστε όπου μεγάλωσα, σχεδόν όλοι ήταν Ρεάλ Μαδρίτης, εμείς ήμασταν από τις λίγες εξαιρέσεις. Πιθανότατα θα είχα παίξει για τη Ρεάλ. Η φιλοδοξία μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα ήταν δύσκολο να απέρριπτα τέτοια πρόταση σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμο. Το τρένο, όμως, πέρασε και δύο χρόνια αργότερα υπέγραψα στην ομάδα των ονείρων μου και της οικογένειάς μου, την ομάδα του πρώτου ποδοσφαιρικού μου ειδώλου, του Αντρές Ινιέστα».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0