Football Talk

Λουτσέσκου: «Η δουλειά που κάνουμε φέτος στον ΠΑΟΚ θα φανεί του χρόνου»

Λουτσέσκου: «Η δουλειά που κάνουμε φέτος στον ΠΑΟΚ θα φανεί του χρόνου»
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και ήθελε περισσότερα γκολ, ενώ ισχυρίστηκε πως χτίζουν αυτοπεποίθηση για την επόμενη χρονιά. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στην Τούμπα

Για το ματς: «Είμαι ικανοποιημένος, ήταν ένα καλό παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, με ένταση και τη θέληση να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο από την αρχή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αν έπρεπε να είμαι δυσαρεστημένος από κάτι είναι ότι θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο δεν είχαμε καλές τελικές αποφάσεις στα τελευταία μέτρα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τα πρόσωπα που μπήκαν αλλαγή και για τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του: «Είναι μία ικανοποίηση. Είναι κάτι που συζητάμε με τους παίκτες πως πρέπει όλοι να είναι προετοιμασμένοι. Κάνουμε την καλύτερή μας δουλειά στις προπονήσεις και στα παιχνίδια με τα πάνω και τα κάτω μας. Είμαστε εντελώς μία νέα ομάδα, υπάρχουν πολλές καταστάσεις που πρέπει να φτιάξουν, αλλά θα γίνει με τον χρόνο. Δεν ξέρω πότε, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτάμε αυτοπεποίθηση. Η δουλειά φέτος θα φανεί την επόμενη χρονιά». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0