Football Talk

Λαμία – Βόλος 2-2: «Χορταστικό» ματς με πανέμορφα γκολ αλλά χωρίς νικητή! (video)

Λαμία – Βόλος 2-2: «Χορταστικό» ματς με πανέμορφα γκολ αλλά χωρίς νικητή! (video)

Ένα συγκλονιστικό ματς έλαβε χώρα στη Λαμία, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Βόλο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό με το τελικό 2-2. Σκόρερ για τους «κυανόλευκους» οι Ντε Βινσέντι και Νούνιες, ενώ τα εκπληκτικά τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Φερνάντες και Μπαριέντος.

Γκολ και θέαμα επεφύλασσε το πρώτο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League, ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τον Ντε Βινσέντι να δίνει αρχικά το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 10’, για να απαντήσει ο Φερνάντες με τρομερό σουτ στο 38’. Το ημίχρονο βρήκε τους «κυανόλευκους» να προηγούνται με το γκολ του Νούνιες (39’), αλλά οι Βολιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, με τον Μπαριέντος να σημειώνει ένα υπέροχο τέρμα, γράφοντας το τελικό 2-2.

1ο Ημίχρονο

Δεν άργησε να έρθει η πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης και ήταν για τους γηπεδούχους. Στο 2’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σλίβκα έκανε τη γυριστή κεφαλιά από την «καρδιά» της περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

Όπως φάνηκε αυτό ήταν μόνο η προειδοποίηση. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Ντε Βινσέντι με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ του Βόλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν το προβάδισμα (10’).


Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να βγαίνουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Κλέιμαν. Στο 34’, ο Μανούσος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα, αλλά δεν τελείωσε καλά τη φάση, με τη μπάλα να καταλήγει αρκετά μέτρα άουτ.

Παρ’ όλα αυτά, οι Βολιώτες κατάφεραν να βρουν απάντηση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 38’, ο Πάολο Φερνάντες με πανέμορφη εκτέλεση με το αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Σαράνοφ να απομακρύνει, φέρνοντας το ματς στα ίσα.


Δεν πέρασε, όμως, πολλή ώρα μέχρι να αλλάξει και πάλι το σκορ. Μόλις ένα λεπτό αργότερα (39'), ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών της Λαμίας, ο Τσιλούλης γύρισε στον Νούνιες μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να σπρώχνει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

2ο Ημίχρονο

Η «βροχή» των γκολ συνεχίστηκε και μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν για άλλη μια φορά στην ισοφάριση και πάλι με εκπληκτικό τελείωμα! Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Μπαριέντος, με τον Αργεντινό να πιάνει ένα τρομερό σουτ με το δεξί στο 55’, στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Σαράνοφ, όπου ο τερματοφύλακας της Λαμίας δεν μπόρεσε να αντιδράσει, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 2-2.


Μόλις τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να μπουν και πάλι μπροστά στο σκορ. Ο Τσιλούλης επιχείρησε το σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή (58’), τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι, με τον Κλέιμαν στη συνέχεια να απομακρύνει τη μπάλα με γροθιές.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν στην προσπάθειά τους να βρουν το «χρυσό» γκολ της νίκης. Στο 78’ ο Μπεχαράνο σούταρε με το αριστερό, αλλά είδε τον Κλέιμαν να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, με τον Μποάτσι να φτάνει πολύ κοντά σε αυτό για τη Λαμία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε με υπερένταση, διατηρώντας το τελικό 2-2.

 

MVP

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι ήταν καθοριστικός για τη Λαμία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Εκτός από το γκολ που σημείωσε, ήταν και ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των γηπεδούχων, με την αλλαγή του να μειώνει αισθητά τις επιθετικές προσπάθειες των «κυανόλευκων».

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Μπαριέντος στο 55’ είναι αδιαμφισβήτητα η φάση της αναμέτρησης, καθώς πέρα από το γεγονός ότι έφερε το ματς στα ίσα, πρόκειται και για ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες (83' Ασκόφκσι), Ντε Βινσέντι (77’ Μπεχαράνο), Τσιλούλης (67’ Γιακουμάκης), Μανούσος (77’ Μποάτσι)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (46’ Λούνα), Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (68’ Κούτσιας), Νοκαέρ (46’ Μεσκίντα), Πάολο Φερνάντες (86' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Ματίγια)


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0