Football Talk

Μπράντον Τόμας: «Θέλω να είμαι στο γήπεδο και να πετυχαίνω γκολ, να δίνω χαρά»

Μπράντον Τόμας: «Θέλω να είμαι στο γήπεδο και να πετυχαίνω γκολ, να δίνω χαρά»
Δηλώσεις έκανε ο Μπράντον Τόμας με αφορμή την επιστροφή του στην αποστολή του ΠΑΟΚ ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Μπράντον Τόμας επέστρεψε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ύστερα από μακρά περίοδο που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Ο άσος του ΠΑΟΚ θα είναι ξανά στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ, γιατί γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα, θέλω να μπω να παίξω. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες για την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Αν του έλειψε και να σκοράρει: «Φυσικά, είμαι στράικερ. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω, θέλω να είμαι στο γήπεδο και να πετυχαίνω γκολ, να δίνω χαρά, οπότε θέλω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο και γι’ αυτό».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες όχι. Υπάρχουν αρκετά δυνατές ομάδες. Σίγουρα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αυτή την περίοδο και πρέπει να βελτιωθούμε, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, να κερδίσουμε και να αλλάξουμε το Momentum για μας και να κλείσουμε αυτή την περίοδο με θετικά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που έχει τα δυνατά της στοιχεία. Θα έρθει εδώ για τους τρεις βαθμούς. Για μας δεν υπάρχει ούτε ισοπαλία, ούτε ήττα. Είναι μια νίκη που χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε πιο άνετα, να έχουμε πιο καθαρό μυαλό, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να κυλήσει μετά πιο καλά μέχρι τη διακοπή».

Για το ότι σε τόσο μικρό διάστημα, ξέρει καλά τα ελληνικά: «Μιλάω λίγο, αλλά μ’ αρέσει η γλώσσα, είναι δύσκολο μεν, αλλά προσπαθώ να μάθω, για να μιλάω με τους ανθρώπους, να καταλαβαίνω όσα λέγονται από τον προπονητή, από τον τεχνικό team, θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0