Football Talk

Αθανασιάδης και Κολοβός είχαν σταματήσει το προηγούμενο σερί του Ντε Τζέρμπι! (video)

Αθανασιάδης και Κολοβός είχαν σταματήσει το προηγούμενο σερί του Ντε Τζέρμπι! (video)

Το 7ο παιχνίδι του στον πάγκο της Μπράιτον αναμένεται να δώσει ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, με τον Ιταλό προπονητή να τίθεται αντιμέτωπος με τη Γουλβς και να φιλοδοξεί να φτάσει στο 2Χ2. Για την ακρίβεια, στο πρώτο εξάποντό του στην Premier League, με το τελευταίο της καριέρας του να χρονολογείται πριν από 11 μήνες, όταν και βρισκόταν στην Ουκρανία. Ποιος σταμάτησε το σερί του τότε; Ο Αθανασιάδης και ο Κολοβός με τη Σέριφ, στα πλαίσια των ομίλων του Champions League!

Μπορεί η Μπράιτον να κατάφερε επιτέλους να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο, αλλά πλέον, έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στο ματς της 15ης αγωνιστικής της Premier League, με αντίπαλο τη Γουλβς.

Η μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι με 4-1, έδωσε ψυχολογία στο σύνολο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και βασικός στόχος του Ιταλού τώρα, είναι το πρώτο 2Χ2 του με τους «γλάρους», στο 7ο παιχνίδι του, αλλά και το πρώτο συνολικά στην καριέρα του μετά από 11 μήνες.

Διότι, η τελευταία φορά που ο νέος προπονητής της Μπράιτον κατάφερε να φύγει αλώβητος από δύο συνεχόμενα ενενηντάλεπτα, χρονολογείται πριν από 11 μήνες. Μέσα στα 30 παιχνίδια δηλαδή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στις 28 Νοεμβρίου είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1-0 την Ίνγκουλετς, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου είχε επικρατήσει στο «σπίτι» του με 3-1 της FC Lviv, προτού λάβει χώρα το ματς με την Σέριφ Τίρασπολ για το Champions League και το 1-1 απέναντι στον Αθανασιάδη και τον Κολοβό!

Ο Έλληνας γκολκίπερ είχε νικηθεί από τον Φερνάντο στο 42’, ο Έλληνας επιθετικός δεν σκόραρε, αλλά αυτοί ήταν που δεν επέτρεψαν στον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να κάνει 4 συνεχόμενες νίκες με τη Σαχτάρ, προτού αποχωρήσει για εξωαγωνιστικούς λόγους…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0