Football Talk

Σεβτσένκο και Μίλαν θα καλύψουν την ανακατασκευή του βομβαρδισμένου γηπέδου στο Ιρπίν

Σεβτσένκο και Μίλαν θα καλύψουν την ανακατασκευή του βομβαρδισμένου γηπέδου στο Ιρπίν

Σε μία πολύ ωραία και σημαντική κίνηση προχώρησαν Μίλαν και Αντρέι Σεβτσένκο, καθώς θα δώσουν το ποσό των 150.000 ευρώ για την ανακατασκευή του γηπέδου στο Ιρπίν της Ουκρανίας. το οποίο βομβαρδίστηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως έγινε γνωστό, ο θρύλος του ουκρανικού ποδοσφαίρου, Αντρέι Σεβτσένκο μαζί με την αγαπημένη του Μίλαν, θα αναλάβουν το έργο της αποκατάστασης του βομβαρδισμένου γηπέδου στο Ιρπίν, μιας πόλης κοντά στο Κίεβο, το οποίο χτυπήθηκε από ρωσικά πυρά τον περασμένο Μάρτιο

Με πρωτοβουλία του πρώην σούπερ σταρ, η Μίλαν θα δώσει το ποσό των 150.000 ευρώ για να αποκατασταθούν οι ζημιές στο γήπεδο, σε συνεργασία με την εταιρεία «United 24», η οποία «τρέχει» το project «Rebuilding Ukraine» (επανακτίζοντας την Ουκρανία).

«Όταν είδα παιδιά να τρέχουν στο χορτάρι περνώντας πάνω από τους κρατήρες που άφησαν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αποκαταστήσουμε τη ζημιά. Ο εχθρός κατάφερε να καταστρέψει το γήπεδο, αλλά όχι και το πάθος των παιδιών για το παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Σεβτσένκο.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0