Football Talk

Μπρούνο Άλβες: «Σημαντική ευκαιρία η ΑΕΚ για μένα»

Μπρούνο Άλβες: «Σημαντική ευκαιρία η ΑΕΚ για μένα»
Συνέντευξη στην Ιταλία παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, μιλώντας για το πόστο του στην «Ένωση» και τον καλό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Μπρούνο Άλβες παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική Calcio Mercato, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα καθήκοντά του στην ΑΕΚ και την σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο πρόσφερε «κιτρινόμαυρα» αναμνηστικά και που ήθελε να τον φέρει στη Γιουβέντους.

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ιταλική ιστιοσελίδα για τους «κιτρινόμαυρους»: 
«Για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία. Μετά από πολλά χρόνια ως παίκτης ξεκίνησα ένα πρότζεκτ με μια ομάδα επιπέδου και είναι μια εμπειρία για να εξελιχθώ».

Όσον αφορά τον καλό του φίλο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχουν κάνει και μαζί διακοπές με τις οικογένειές τους: 
«Κανείς δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδό του. Προσέχει τη διατροφή και τον ύπνο του», ενώ πρόσθεσε πως όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τραυματίστηκε στον τελικό του Euro 2016, εκείνος πήγε στα αποδυτήρια για να τον εμψυχώσει.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ένα γεγονός άγνωστο που παραλίγο να συνεργαστούν στη Γιουβέντους:
«Υπήρξε η δυνατότητα. Είχαν τραυματιστεί δύο αμυντικοί και ο Μέντες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει. Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θα με βοηθούσε να πάω στο Τορίνο. Τελικά η Γιούβε επέλεξε τον Κάσερες».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το κατά πόσο έχει σκεφτεί να φέρει στην Αγιά Σοφιά τον Ρονάλντο με τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ να αρνείται πως έχει κάνει αυτή τη σκέψη.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0