Football Talk

Κλοπ: «Είναι τρελό να ξεκινά το Μουντιάλ μόλις μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι»

Κλοπ: «Είναι τρελό να ξεκινά το Μουντιάλ μόλις μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τους τραυματισμούς που αφήνουν τους ποδοσφαιριστές εκτός Μουντιάλ αλλά και ότι δεν είναι λογικό να ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο μια εβδομάδα πριν το τελευταίο παιχνίδι.

Παρότι η πρώτη σέντρα του Μουντιάλ αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες στα γήπεδα του Κατάρ, τα εγχώρια πρωταθλήματα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στα γήπεδα της Ευρώπης.

Για αυτή την συνθήκη που επικρατεί μίλησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ που μεταξύ άλλων τόνισε, ότι ο κίνδυνος τραυματισμού σε έναν παίκτη που αγωνίζεται μια εβδομάδα πριν το τουρνουά είναι σαφώς μεγαλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Μισώ αυτό το θέμα. Αυτά τα προβλήματα ήταν τόσο ξεκάθαρα και κανείς δεν το ανέφερε μέχρι τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και τώρα ξαφνικά οι παίκτες τραυματίζονται και λένε: "δεν μπορεί να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ουάου!. Αυτή η κατάσταση, οι παίκτες που τραυματίζονται στη σεζόν και χάνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι καινούργια. Μετά από μια μακρά σεζόν συμβαίνει παντού στον κόσμο. Αλλά το να ξεκινήσεις το Μουντιάλ μια εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι, είναι μεγαλύτερος κίνδυνος. Είναι τρελό. Είμαστε όλοι ένοχοι. Οι παίκτες που τραυματίζονται και δεν μπορούν να παίξουν είναι καταστροφή, αλλά πώς γίνεται να το αλλάξουμε;» , σχολίασε ο Γερμανός προπονητής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0