Football Talk

Βέροια - ΠΑΟΚ Β' 1-1: Buzzer-beater και «ψυχρολουσία» για τους ασπρόμαυρους στην πρεμιέρα! (video)

Βέροια - ΠΑΟΚ Β' 1-1: Buzzer-beater και «ψυχρολουσία» για τους ασπρόμαυρους στην πρεμιέρα! (video)

Ταλαιπωρία… τέλος στην Super League 2! Βέροια και ΠΑΟΚ Β’ «έσπασαν το ρόδι» για τη φετινή σεζόν στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Η πρώτη αναμέτρηση του αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να δέχεται την ισοφάριση-ψυχρολουσία στο 96’.(1-1)

Παρά την καθυστέρηση και την ολιγόμηνη αναμονή έναρξής της, η Super League 2 επέστρεψε οριστικά, με την 1η αγωνιστική να ξεκινάει από σήμερα (4/11).

Η πρώτη σέντρα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, όπου η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ Β’ για την 1η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 7’, με την κεφαλιά του Φασίδη να περνάει «ξυστά» από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλομένου. Έξι λεπτά αργότερα, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ, με το σουτ του Χατζηστραβού να κοντράρει σε πόδι αντίπαλου αμυντικού και να αιφνιδιάζει τον κίπερ Παπαδόπουλο. Σημαντικότερη στιγμή στο πρώτο μέρος αποτέλεσε το πλασέ του Μπουολί, με τον Μορικέλλι να γλιτώνει τον «δικέφαλο» με την καίρια επέμβασή του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε περισσότερο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα με το γκολ του Χατζηστραβού στο 54’. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ένταση και δυνατές μονομαχίες, με τον ΠΑΟΚ όσο περνούσε η ώρα να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην πρώτη του νίκη. Στο τέλος ωστόσο, η τύχη ήταν με τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι στο 94’. Δύο λεπτά μετά ο Μπουολί ευστόχησε από τα 11 βήματα, «χαρίζοντας» στην ομάδα του έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια. Αξίζει να αναφερθεί ακόμη πως ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έπειτα από την 8μηνη αποχή του λόγω τραυματισμού. Ο 22χρονος πέρασε ως αλλαγή στο 63' αντικαθιστώντας τον Μορικέλλι.

ΒΕΡΟΙΑ (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός (Ιωάννου 80'), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (Μπαλωμένος 58'), Μπούζας (Ισαακίδης 81'), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (Κατσούκης 73'), Φασίδης, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (Γιαξής 46'), Τασιούρας, Κωττάς (Μιχαηλίδης 63'), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (Σπυράκης 73'), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (Σπυρίδης 79'), Πανίδης (Γκορντεζιάνι 63').

Νικόλας Μπιλάλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0