Football Talk

Βαθμολογία UEFA: Παρέμεινε στην 20η θέση η Ελλάδα αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά...

Βαθμολογία UEFA: Παρέμεινε στην 20η θέση η Ελλάδα αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά...
«Πικρός» αποχαιρετισμός για τον Ολυμπιακό στο Europa League, με ήττα 2-0 από τη Ναντ στο Γ. Καραισκάκης. Η χώρα μας μένει χωρίς εκπρόσωπο στην Ευρώπη από τη σεζόν 2005-06, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 25.225 πόντους.
Η ομάδα του Μίτσελ Γκονθάλεθ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Europa League με 4 ήττες και 2 ισοπαλίες, δυσχαιρένοντας τα πράγματα για την Ελλάδα στην κατάταξη χωρών της UEFA. Για τους Πειραιώτες ενδεχομένως το πλήγμα να μην είναι μεγάλο - καθώς η ομάδα είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό προ εβδομάδας- για το ελληνικό ποδόσφαιρο όμως συνεπάγεται ακόμη μια υποχώρηση στις θέσεις κατάταξης.

Η Ελλάδα παρέμεινε στην 20η θέση, με το Ισραήλ, την Κύπρο και την Σουηδία να βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής». Η UEFA όπως έχει κάνει γνωστό, θα προχωρήσει σε τροποποιήσεις των διοργανώσεων κατά τη σεζόν 2024-2025, κάτι το οποίο δεν μας δίνει σαφή εικόνα για το πως θα διαμορφωθούν οι βαθμολογίες. Λαμβάνοντας υπόψιν ωστόσο τι θα ισχύει την επερχόμενη σεζόν, η Ελλάδα θα χάσει το δεύτερο εισιτήριο του Champions League, που κέρδισε φέτος.

Screenshot_2022-11-04_001854.jpg
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0