Football Talk

Conference League, 1ος όμιλος: Πρωτιά η Μπασακσεχίρ – Άνετο πέρασμα από τη Λετονία η Φιορεντίνα!

Conference League, 1ος όμιλος: Πρωτιά η Μπασακσεχίρ – Άνετο πέρασμα από τη Λετονία η Φιορεντίνα!

Την κορυφή του πρώτου ομίλου του Conference league εξασφάλισε η Μπασακσεχίρ, που επικράτησε εύκολα της Χαρτς με 3-1. Στο άλλο ματς του ομίλου η Φιορεντίνα κέρδισε την Ρίγας με το ευρύ 3-0 στη Λετονία.

Τίποτα συνταρακτικό δεν συνέβη στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Conference League. Η Μπασακσεχίρ νίκησε εντός έδρας την Χαρτς με 3-1 και τερμάτισε στην πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης, ενώ η Φιορεντίνα πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Ρίγας, τερματίζοντας δεύτερη.

Στην Τουρκία η Μπασακσεχίρ δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στην Χαρτς. Πήρε πολύ νωρίς το προβάδισμα, μόλις στο 4’, με το γκολ που σημείωσε ο Νταγισιμιγέ, ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα (33’), ο Γκιουρλέρ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, οι Τούρκοι διεύρυναν περαιτέρω το προβάδισμά τους, με τον Οζκάν στο 64’ να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα», κάνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 90’ με τον Άτκινσον.

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Φιορεντίνα «καθάρισε» την υπόθεση νίκη απέναντι στην Ρίγας από το πρώτο ημίχρονο. Ο Αντονίν Μπαράκ έβαλε, αρχικά, μπροστά στο σκορ τους «Βιόλα» στο 7’, για να έρθει λίγο πριν τη συμπλήρωση του 45λέπτου ο Καμπράλ (44’) και να γράψει το 0-2. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, όταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαπονάρα έκανε το 0-3.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να έχουν συμβιβαστεί με το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Ρίγας – Φιορεντίνα 0-3 (7’ Μπαράκ, 44’ Καμπράλ, 45+2’ Σαπονάρα)

Μπασακσεχίρ – Χαρτς 3-1 (4’ Νταγισιμιγέ, 33’ Γκιουρλέρ, 64’ Οζκάν – 90’ Άτκινσον)


Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Μπασακσεχίρ 13 6 (14-3)

2. Φιορεντίνα 13 6 (14-6)

3. Χαρτς 6 6 (6-16)

4. Ρίγας 2 6 (2-11)


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0