Football Talk

Προπονήθηκε κανονικά ο Σάκα – Έτοιμος για το 54ο σερί ματς στην Premier League!

Προπονήθηκε κανονικά ο Σάκα – Έτοιμος για το 54ο σερί ματς στην Premier League!

Μπορεί ο Μπουκάγιο Σάκα να προφυλαχθεί στην τελευταία αγωνιστική του Europa League απέναντι στην Ζυρίχη, όμως η Άρσεναλ αναμένεται να τον έχει στην βασική της ενδεκάδα στο ματς με την Τσέλσι, την Κυριακή (06/11), πράγμα που θα σηματοδοτήσει το 54ο σερί παιχνίδι του στην Premier League!

Ο Μπουκάγιο Σάκα αποχώρησε ως τραυματίας από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, πριν από μερικές ημέρες, οι Άγγλοι ανησύχησαν ενόψει και του επικείμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο νεαρός είναι και πάλι… εδώ!

Προπονήθηκε κανονικά με την Άρσεναλ, όπως και ο Ζιντσένκο, θα βρεθεί στην αποστολή για το ματς με την Ζυρίχη και παρότι ουδείς γνωρίζει αν θα χρησιμοποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει βασικός απέναντι στην Τσέλσι την Κυριακή (06/11).

Κάπως έτσι, χωρίς πολλοί να το έχουν συνειδητοποιήσει, ο Σάκα θα είναι διαθέσιμος για ματς της Premier League για 54ο σερί ματς, έχοντας αγωνιστεί στα υπόλοιπα 53. Ναι, μιλάμε για ένα «παιδί» 21 ετών, που αισίως ξεπέρασε τις 20 ασίστ και βρίσκεται στην ίδια λίστα με τους Σεσκ Φάμπρεγας και Γουέιν Ρούνεϊ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0