Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Σέλτικ 5-1: Το ματς που είχε 3 πέναλτι και 0 κόρνερ σε 35 λεπτά! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σέλτικ 5-1: Το ματς που είχε 3 πέναλτι και 0 κόρνερ σε 35 λεπτά! (video)

H Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Σέλτικ με σκορ 5-1 (02/11) όμως το εντυπωσιακό της υπόθεσης δεν είναι αυτό. Είναι τα τρία πέναλτι σε ένα ημίχρονο, με τους Σκωτσέζους να γίνονται η πρώτη ομάδα που δέχονται δύο γκολ με πέναλτι στο πρώτο εικοσάλεπτο, την ώρα που στο ματς δεν είχε εκτελεστεί καν κόρνερ!

Απίστευτο και όμως… αληθινό, και μάλιστα με την υπογραφή της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ματς της «Βασίλισσας» με την Σέλτικ, στην 6η και τελευταία αγωνιστικού του 6ου ομίλου του Champions League, τα είδαμε όλα σε… 35 λεπτά.

Δύο γκολ με πέναλτι, μία χαμένη εκτέλεση, με τον Τιμπό Κουρτουά να αποκρούει και… κανένα κόρνερ! Η αρχή έγινε στο 5ο λεπτό, όταν ο Βαλβέρδε κέρδισε την παράβαση, έπειτα από χέρι των φιλοξενούμενων και ο Λούκα Μόντριτς σημείωσε το 20ο γκολ της καριέρας του από την «άσπρη» βούλα, όντας ο γηραιότερος που ευστοχεί, ξεπερνώντας τον Μπουράκ Γιλμάζ.

Ακολούθησε το 2-0 στο 20ο λεπτό, και πάλι με τον ίδιο τρόπο, αλλά με διαφορετικό σκόρερ. Αυτή την φορά ο Ροντρίγκο σκόραρε από τα «11» βήματα, στέλνοντας τον Χαρτ από την άλλη γωνία, με την Σέλτικ να γίνεται η πρώτη ομάδα που δέχεται δύο γκολ με πέναλτι σε 20 λεπτά, στην ιστορία του θεσμού!


Σαν να μην έφταναν αυτά, στο 35ο λεπτό, έλαβε χώρα και 3η εκτέλεση πέναλτι. Το τάκλιν του Αλάμπα έφερε την υπόδειξη, αλλά ο Γιουράνοβιτς αστόχησε και το 2-0 αποτέλεσε το σκορ του πρώτου μέρους, πράγμα εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως είχαμε περισσότερα πέναλτι, από όσα κόρνερ (0), μετά από 35 λεπτά αγώνα!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0