Football Talk

«Normal One»: Ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε 400αρης και ξεπέρασε θρυλικές προσωπικότητες της Λίβερπουλ!

«Normal One»: Ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε 400αρης και ξεπέρασε θρυλικές προσωπικότητες της Λίβερπουλ!
Με την σέντρα της αναμέτρησης Λίβερπουλ - Νάπολι στο Άνφιλντ, ο Γιούργκεν Κλοπ έγραψε ιστορία στον πάγκο των «κόκκινων», όντας ο 4ος προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες στην ιστορία του συλλόγου. Τα εντυπωσιακά νούμερα όμως δεν σταματούν εδώ...
Τα χίλια μύρια έχει ακούσει ο Γιούργκεν Κλοπ από την μέρα που ανέλαβε τον δύσκολο πάγκο των κόκκινων... αλλά η ιστορία τον δικαιώνει. Πρόκειται για τον κορυφαίο τεχνικό στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, ενώ μπαίνει στην κουβέντα και για τον πιο επιδραστικό.

Βράδυ Τρίτης λοιπόν (01/11), κατέρριψε ακόμη ένα ρεκόρ, καθώς αναρριχήθηκε στην 4η θέση της λίστας με τους προπονητές που έχουν καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές στην Λίβερπουλ. Απέναντι στη Νάπολι κατέρριψε το φράγμα των 400 εμφανίσεων, έχοντας από πάνω του μονάχα τους θρυλικούς Μπομπ Πέισλι (535), Τομ Γουάτσον (742) και Μπιλ Σάνκλι (783).

Το πιο αξιοσημείωτο όλων, είναι το γεγονός ότι θέτει τα θεμέλεια για να τους ξεπεράσει... αν όχι από πλευράς τίτλων, τότε σίγουρα στο ποσοστό θετικών αποτελεσμάτων. Διότι στην συγκεκριμένη άτυπη κούρσα, έχει πετύχει περισσότερες νίκες (243) απ' όλους σε βάθος 400 αγώνων!
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0