Football Talk

Παρουσία Μελισσανίδη «σφραγίστηκε» η επέκταση συνεργασίας ΑΕΚ και ΟΠΑΠ

Παρουσία Μελισσανίδη «σφραγίστηκε» η επέκταση συνεργασίας ΑΕΚ και ΟΠΑΠ
Ολοκληρώθηκε η λαμπρή εκδήλωση επέκτασης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ, με τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης», Δημήτρη Μελισσανίδη, να δίνει το «παρών».
Η OPAP Arena - Αγιά Σοφιά «άνοιξε» τις πύλες της για την εκδήλωση επέκτασης συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ, μίας σχέσης που κρατάει οκτώ ολόκληρα χρόνια και συνεχίζει.

Στη λαμπρή τελετή, έδωσε το «παρών» ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Ματίας Αλμέιδα, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές.

melissanidis_1.jpg

«Παρών» και ο αιώνιος πρεσβευτής της «Ένωσης», Θωμάς Μαύρος, που βρέθηκε στο πάνελ από πλευράς ΑΕΚ, μαζί με τους Ματίας Αλμέιδα, Σέρχιο Αραούχο και τον CEO του συλλόγου, Γιώργο Κοσμά.

Η Λίλα Κουντουριώτη ανέλαβε το κομμάτι της παρουσίασης, με τον αναπληρωτή CEO του ΟΠΑΠ, Οδυσσέα Χριστοφόρου, να εκπροσωπεί τη συνεργαζόμενη με την ΑΕΚ εταιρεία.

aek33.jpg

Ο κ. Χριστοφόρου από πλευράς του ΟΠΑΠ τόνισε: «Η συνεργασία αυτή είναι κορυφαία με τη συμφωνία ονοματοδοσίας για το γήπεδο της ΑΕΚ να είναι πρωτοποριακή και να επιβεβαιώνει ότι ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του αθλητισμού διαχρονικά».

Ο CEO της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς υπογράμμισε: «Διανύουμε την όγδοη σεζόν. Η OPAP Arena είναι σημείο αναφοράς για όλη την Ευρώπη. Ο OPAP στηρίζει την ΑΕΚ και με την επέκταση της συνεργασίας δεσμευόμαστε σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις. Ευχαριστούμε τον OPAP για τη συνεργασία. Το μέλλον μας ανήκει».

Από την πλευρά του ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε: «Είναι χαρά μου που μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές με εσάς. Αισθάνομαι ότι έιναι ευλογία που ζω κάθε ξεχωριστή στιγμή εδώ. Γνωρίζω ότι ο ΟΠΑΠ ειναι οκτώ χρόνια χορηγός της ομάδας. Θαυμάζω τον κόσμο που βοηθάει τον συνανθρωπό του. Γνωρίζω ότι η εταιρεία βοηθάει και πάντα αυτό είναι υπέρ όλων. Μακάρι η ομάδα να έχει την ίδια απόδοση ώστε η συνεργασία αυτή να διπλασιαστεί σε χρονικό διάστημα. Είμαι ευγνώμων στον χορηγό που βοηθάει την ομάδα».

Ο κ. Ματθαίου από πλευράς ΟΠΑΠ υποστήριξε: «Η OPAP Arena ήταν κάτι παραπάνω από χορηγική πρωτοβουλία. Ξέραμε όλοι τι θα σήμαινε για την ΑΕΚ η επιστροφή στο σπίτι της. Η OPAP Arena προσφέρει μαγικές εμπειρίες στον κόσμο της ΑΕΚ. Εξελισσόμαστε διαρκώς και ένας σταθμός είναι το πρακτορείο στην είσοδο του γηπέδου έτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες μας κάθε μέρα. Αυτό δείχνει πως φανταζόμαστε την επόμενη μέρα. Τα καλύτερα για την ΑΕΚ είναι μπροστά».

Ο Σέρχιο Αραούχο από πλευράς των παικτών είπε: «Ολοι είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν τόσο καλό συνεργάτη για οκτώ χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για την κοινωνική συνεισφορά του. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο κάνοντας τη δική μας δουλειά».

aekaraujo.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0